10 Αθλήτριες της Αμερικής που άνετα θα μπορούσαν να είναι μοντέλα!

Γνωρίζουμε πως η πραγματική ομορφιά κρύβεται μέσα μας, υπάρχουν όμως 10 αθλήτριες που αν τις πήγαιναν σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς θα σάρωναν όλα τα βραβεία!

Πάμε να τις δούμε;

10. Whitney Miller

Η Whitney Miller ασχολούνταν με τη γυμναστική πολύ πριν κερδίσει τον τίλο της Miss USA 2012. Έκτοτε ασχολείται με το Βραζιλιάνικο jiu jitsu, ακόμη και με το MMA!

9. Lindsey Vonn

Αν παρακολουθήσατε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002, σίγουρα θα γνωρίζετε την Lindsey Vonn. Σκιέρ που έχει κερδίσει πάνω από 67 παγκόσμια πρωταθλήματα, χρυσά και χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια και πολλά ακόμη.

8. Sloane Stephens

Επαγγελματίας παίκτρια του τέννις που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 42η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

7. Alex Morgan

Η Alex Morgan είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια από την ομάδα Portland Thorns FC, ενώ συμμετέχει και στην εθνική ομάδα γυναικών της Αμερικής.

6. Skylar Diggins

Αυτή την περίοδο παίζει στην ομάδα Tulsa Shock, ενώ η πρώτη γυναίκα που έχει υπογράψει συμβόλαιο με το αθλητικό πρακτορείο Roc Nation.

5. Hilary Knight

Η Hilary έλαβε μέρος στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο το 2010 όσο και το 2014, με την εθνική ομάδα της Αμερικής. Όταν μάλιστα μπήκε για πρώτη φορά στην ομάδα ήταν μόλις 20 χρονών και η νεότερη παίκτρια που είχε ποτέ η ομάδα, τόσο των γυναικών όσο και των αντρών.

4. Ronda Rousey

Αν δε γνωρίζετε τη Ronda Rousey, τότε ζείτε πίσω από το φεγγάρι. Διαβάστε το άρθρο-αφιέρωμα που της είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό, εδώ.

3. Laila Ali

Σας προκαλεί έκπληξη που το μικρότερο παιδί του Muhammad Ali αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας μποξέρ; Δε θα έπρεπε! Η Laila έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 24 φορές και έχει κερδίσει σε όλες!

Πλέον έχει αποσυρθεί.

2. Lolo Jones

Είναι από τους λίγους αθλητές που έχουν λάβει μέρος τόσο στους καλοκαιρινούς όσο και στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις στους αγώνες μετ’ εμποδίων.

1. Sierra Blair Coyle

Τι να πούμε γι’ αυτό το κοpίτσι; Ξεκίνησε να διαγωνίζεται στην ορειβασία όταν ήταν 14 χρονών και αρκετά χρόνια αργότερα εξακολουθεί να κρατάει καλά τα σκήπτρα της.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο