Όταν ανακάλυψε ότι ο γιος της Έκλεψε, της είπε Ψέματα κατάμουτρα. Η αντίδρασή της όμως; Επική!

Μια μαμά της οποίας ο γιος έκλεψε ένα πακέτο τσίχλες, τον δίδαξε πως να μην κλέβει με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς!

Νομίζουμε ότι η μαμά έκανε το σωστό, ειδικά αν αναλογιστούμε πως πολλές μητέρες μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς ηθικούς φραγμούς και στη συνέχεια κατηγορούν την αστυνομία που τα συλλαμβάνει και το “σύστημα” που τα απορρίπτει.

Αυτή η ιστορία είναι ντροπιαστική, αλλά ξέρετε κάτι; Δεν με νοιάζει! Ο γιος μου (5 χρονών) έκλεψε ένα πακέτο τσίχλες από το Walmart χθες. Στην αρχή μου είπε ψέματα, λέγοντάς μου ότι το είχε βρει στο αμάξι μου, πράγμα το οποίο προφανώς δεν αληθεύει εφόσον δεν μασάω τσίχλες! Τελικά μου είπε την αλήθεια κι εγώ ξέρετε τι έκανα; Κάλεσα στην αστυνομία! Αυτό ακριβώς! Θέλετε να μάθετε γιατί; Επειδή ΑΡΝΟΥΜΑΙ να μεγαλώσω ένα παιδί που την “βγάζει καθαρή” με το να κλέβει και να λέει ψέματα! Αντέδρασα υπερβολικά; Ίσως. Αλλά αν από μικρός μάθει ότι τέτοιες πράξεις δεν έχουν επιπτώσεις, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει; Σήμερα λοιπόν, αναγκάστηκε να πάει πίσω στο Walmart, να ζητήσει τον διευθυντή και να ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του.

Credits: Trends Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο