Οι τηλεθεατές της έλεγαν ότι έχει γίνει μία “αηδία”! Η απάντησή της; Αποστομωτική…

Η Katie Fehlinger λέει τον καιρό στο κανάλι CBS, πρόσφατα όμως bullies άρχισαν να την παρενοχλούν στον αέρα αναφερόμενοι στο σώμα της ως “αηδιαστικό” επειδή πήρε κάποια κιλά.

Κάποιος μάλιστα της είπε ότι μοιάζει με h0t dog και παρότι η Fehlinger γνωρίζει ότι το να είσαι μπροστά από την κάμερα έχει και τα αρνητικά του, αυτή τη φορά αποφάσισε να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της όσο και τις μαμάδες όλου του κόσμου!

Ο λόγος που η Fehlinger πήρε κιλά (όχι ότι χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις) είναι επειδή βρίσκεται στην 35η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της σε δίδυμα! Προφανώς, για κάποιους ανθρώπους, η διαδικασία της δημιουργίας ζωής είναι “αηδιαστική”…

Η φύση της δουλειάς μου με κάνει εύκολο στόχο σε κακόβουλες κριτικές, το καταλαβαίνω αυτό και τις περισσότερες φορές απλά τους αγνοώ. Παρόλα αυτά, όταν κάποιος είπε ότι μοιάζω με h0t dog και ένας άλλος ότι “το να προτάσσω την εγκυμονούσα κοιλιά μου κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι αηδιαστικό”, ένιωσα ότι έπρεπε να θέσω κάποια όρια και να με υπερασπιστώ.

Παρότι αγενή σχόλια όπως αυτά δε θα με κάνουν ποτέ να θέλω να αλλάξω κάτι στον εαυτό μου, πιστεύω πως υπάρχει ένα πιο βαθύ θέμα σε αυτή την περίπτωση. Αυτοί οι άνθρωποι απευθύνονταν σε μια έγκυο γυναίκα.

Αυτή η διακύρηξη λοιπόν, αφορά όλες τις μητέρες του κόσμου, είτε εγκυμονούσες είτε το διαβάζουν αυτό όσο τα παιδιά τους παίζουν στο πάρκο ή έχουν πάει ήδη στο πανεπιστήμιο.

Είσαι όμορφη.

Ακόμη και με τα – καθόλου κολακευτικά, σας είμαστε ειλικρινείς – συμπτώματα της εγκυμοσύνης, αυτό που περνάμε για να φέρουμε στον κόσμο τα πολύτιμα παιδιά μας, είναι – για να το θέσω απλά – ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και θα πρέπει να είμαστε περήφανες γι’ αυτό.

Ειλικρινά, δεν με απασχολεί πόσο “απαίσια” νομίζει κάποιος ότι φαίνομαι. Με μεγάλη μου χαρά θα πάρω 20 κιλά και θα υποφέρω από αϋπνίες, αν αυτό σημαίνει ότι θα φέρω στον κόσμο δύο υγιεί κοpιτσάκια. Δεν έχει να κάνει με την αισθητική. Θέλω αυτά τα μωρά να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους και ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι η κοιλιά μου, που “μοιάζει έτοιμη να εκραγεί”, θα συνεχίσει να μεγαλώνει τις επόμενες εβδομάδες.

Εγώ λέω να φτιάξουμε μνημείο στα πρησμένα πόδια, τη ναυτία, τα επιπλέον κιλά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια! Είναι τα μετάλλια της μητρότητας. Και για όσους από εσάς το βρίσκετε “αηδιαστικό”, θυμηθείτε ότι μια γυναίκα πέρασε ακριβώς τα ίδια για να φέρει ΕΣΑΣ στον κόσμο.

Στο ενδιάμεσο, ας θυμηθούμε αυτό που μας έλεγε η μαμά μας: αν δεν έχεις κάτι να πεις, μη μιλάς καθόλου.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο