10 Τεράστιες Διαφορές ανάμεσα στους Δεσμευμένους και τους Ελεύθερους. Η 9η είναι η πιο Σημαντική!

Όντας κανείς ελεύθερος, κατ’ ουσίαν σας κάνει να νιώθετε σαν να μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αισθάνεστε αρκετά μοναχικοί, ειδικά όταν δεν είναι βγαίνετε πλέον παρέα με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Το να είναι κανείς δεσμευμένος όμως, μπορεί επίσης να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην μπορείτε πλέον κάνετε τις “τρέλες” που θα θέλατε. Αλλά είναι τόσο κακό αυτό; Διαφορετικοί άνθρωποι βιώνουν διάφορες αλλαγές κάθε φορά που είναι σε μια σχέση, αλλά μερικά πράγματα φαινομενικά παραμένουν τα ίδια για τους περισσότερους ανθρώπους.

Ποιες ακριβώς είναι αυτές οι κοινές διαφορές μεταξύ των δεσμευμένων και των ελεύθερων;

1. Δεν έχετε χρήματα όταν είστε σε μία σχέση

Όσο ήσασταν ακόμα ελεύθεροι, είχατε αρκετά χρήματα για να πιείτε αλκοόλ, να πάτε σε πάρτυ, να αγοράσετε παιχνίδια για τον υπολογιστή και να πάτε όπου θέλετε. Τώρα, θα πρέπει να αποταμιεύετε αρκετά μετρητά για δώρα, ραντεβού και ακριβές εκδηλώσεις-έκπληξη.

2. Δεν βγαίνετε πλέον με την παρέα σας τόσο πολύ

Κάποτε, μπορούσατε να πάτε με την παρέα σας στο φεστιβάλ μουσικής ή ακόμα και στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Τώρα, δεν είστε τόσο διαθέσιμοι όσο ήσασταν τότε γιατί προτιμάτε να είστε μόνοι με την σύντροφό σας.

3. Το να είστε σε μια σχέση, έχει αλλάξει τον τρόπο που επιλέγετε καθίσματα στο σινεμά

Όταν ήσασταν ακόμα ελεύθεροι, διαλέγατε την καλύτερη θέση, η οποία ήταν ακριβώς στη μέση των καθισμάτων. Αλλά δεδομένου ότι έχετε μία θαυμάσια σύντροφο, μερικές φορές διαλέγετε τα καθίσματα στη γωνία, για να κάνετε “ζουζουνιές” χωρίς να σας ενοχλούν.

4. Τα τηλεφωνήματα διαρκούν περισσότερο από το συνηθισμένο

5. Ακόμη και το αλκοόλ έχει αλλάξει λίγο για σας

Όντας αδέσμευτοι, σήμαινε να βγαίνετε έξω με τους φίλους σας για μια “άγρια” νύχτα, χαρακτηριστικό της οποίας ήταν οι πάρα πολλές μπύρες. Τώρα, μπορείτε ακόμα να πίνετε, αλλά πρέπει να είναι κάτι πιο… “αριστοκρατικό”.

6. Η προσθήκη φίλων στα social media είναι πλέον επιλογή

Όταν δεν ήσασταν σε σχέση, θέλατε να προσθέσετε όσο περισσότερους ανθρώπους γινόταν. Τώρα, πρέπει να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το ποιος μπορεί να σας μιλήσει online.

7. Πλέον δίνετε περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή σας

Νομίζατε ότι δεν χρειαζόταν να δείχνετε καθαροί, γιατί δεν προσπαθούσατε να εντυπωσιάσετε κανέναν. Πάνε αυτά…

8. Είστε πιο προσεκτικοί δεδομένου ότι έχετε κάποιον να προστατεύσετε

Στο παρελθόν, διακινδυνεύατε τη ζωή σας για τη διασκέδαση. Τώρα, θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή, έτσι ώστε να μπορείτε να την περάσετε με την σύντροφό σας.

9. Έχετε κάποιον να σας αγαπάει (και το αντίστροφο)

Όταν ήσασταν ακόμα ελεύθεροι, δεν είχατε κανέναν να σας κρατάει το χέρι. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορείτε να αγκαλιάσετε και να φιλήσετε την σύντροφό σας για όσο θέλετε.

10. Στέλνετε ρομαντικά μηνύματα

Κάποτε, μόλις και μετά βίας απαντούσατε σε κάποιον. Τώρα που έχετε σύντροφο, πάντα ελέγχετε το τηλέφωνό σας και γράφετε τα πιο γλυκά πράγματα.

Credits: Witty Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο