Τα στάδια που περνάς όταν ανακαλύπτεις ότι ο πρώην σου είναι με κάποια άλλη

Ήσασταν μαζί αρκετό καιρό και ένα ωραίο πρωί αποφάσισε ότι είναι καλύτερα μόνος του, ότι είναι μικρός ακόμα και θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα ή ότι απλά δεν μπορεί άλλο να τσακώνεστε. Μένεις παγωτό αλλά αναγκαστικά το δέχεσαι.

Περνάς δύσκολα, κλαις, τον βρίζεις και κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό το αποδέχεσαι και είσαι καλά. Κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ανακαλύπτεις ότι ο πρώην σου είναι με κάποια άλλη. Ποια είναι τα στάδια που θα περάσεις;

Σοκ

Πριν νιώσεις οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, το σοκ θα σε διαπεράσει και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις αν είναι αλήθεια ή αν ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Ζήλεια

Η ζήλεια είναι το επόμενο στάδιο. Σκέφτεσαι τους δυο τους μαζί και υποφέρεις στη σκέψη. Ζηλεύεις την κοπέλα που πήρε τη θέση που είχες εσύ μέχρι πριν λίγο καιρό.

Θυμός

Τι; Τώρα αποφάσισε ότι δεν φοβάται να δεσμευτεί και δεν θέλει να είναι ελεύθερος να ζήσει κι άλλα πράγματα; Βρισιές, βρισιές, βρισιές.

Ανακούφιση

Μόλις ξεπεράσεις την οργή και τη ζήλεια, η σκέψη ότι θα έπρεπε να είσαι εσύ στη θέση της μετατρέπεται στη σκέψη ότι θα μπορούσες να είσαι εσύ.

Γέλιο

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε νευρικό γέλιο. Είναι η άμυνά σου.

Τρόμος

Αρχίζεις και φοβάσαι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι μέσα σε λίγους μήνες θα αρχίσεις να βλέπεις σε όλα τα social media φωτογραφίες τους χεράκι χεράκι ή ακόμα χειρότερα τον επόμενο χρόνο να δεις ότι παντρεύονται.

Νοσταλγία

Θα αρχίσεις να νοσταλγείς τις στιγμές που ζήσατε μαζί και να θυμάσαι ακόμα και τα άσχημα πράγματα σαν όμορφα. Όμως πρέπει να γυρίσεις στην πραγματικότητα.

Αυταρέσκεια

Άστον να κάνει σχέση. Άστον να είναι δεσμευμένος και να πρέπει να πάρει άδεια για να κάνει οτιδήποτε. Εσύ είσαι ελεύθερη και ωραία και μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις, χωρίς να πάρεις έγκριση από κανέναν.

[via]

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο