Τα Καταπληκτικά Koρμιά από τις Γυναίκες Αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, θα σας κάνουν να τα Χάσετε!

Πέρα από τις απίστευτες επιδόσεις τους στον αθλητισμό, οι αθλήτριες στους Ολυμπιακούς του Ρίο έχουν 6 πράγματα κοινά: τους κοιλιακούς τους. Έχουν περάσει χρόνια δίνοντας στο σώμα τους το καλύτερο δυνατό σχήμα πριν πάνε στο Ρίο και οι κοιλιακοί τους είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτοι.

Ρίξτε μια ματιά στις γυναίκες που δεν παρέλειψαν ποτέ να γυμνάσουν τον κορμό τους, όπως η Αυστραλέζα δρομέας Anneliese Rubie και η δύτρια Melissa Wu.

Αν και πολλές γυναίκες τρέμουν στην σκέψη του σώματος τους με μπικίνι, για τις αθλήτριες στίβου αυτό είναι μια καθημερινή κατάσταση. Η Αυστραλέζα Anneliese Rubie, η οποία βγήκε έκτη στα 400 μέτρα τους τρίτους ημιτελικούς, έδειξε τους απίστευτους κοιλιακούς τους στο Ρίο.

Μαζί της και η Genevieve LaCaze, δρομέας στα 5000 μέτρα και στον δρόμο μετ’εμποδίων. Η Genevieve είχε πει παλιότερα στο Daily Mail Australia ότι η προπόνηση της περιελάμβανε στίβο 16 χιλιομέτρων και 18 χιλιόμετρα επαναλήψεις σε ανηφόρα/κατηφόρα.

Η ομάδα ράγκμπι γυναικών της Αυστραλίας κέρδισε το χρυσό σε αγώνα εναντίον της Νέας Ζηλανδίας και τα μέλη της είναι πιο γυμνασμένα από ποτέ.

Οι φωτογραφίες των Charlotte Caslick, Alicia Quirk, Emilee Cherry και Emma Tonegato στις παραλίες του Ρίο, όπου επιδεικνύουν τους κοιλιακούς τους, είναι απλά εντυπωσιακές.

Οι αθλήτριες ενόργανης γυμναστικής είναι γνωστές για την δύναμη και την ευλυγισία τους. Και αν αυτές οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, και για τους κοιλιακούς τους.

Η Ιταλίδα αθλήτρια ενόργανης, Martina Rizzelli ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας με τις συναθλήτριες της, Erika Fasana και Elisa Meneghini, στο Instagram, όπου διακρίνονται οι γυμνασμένοι κοιλιακοί τους κάτω από τα κοντά μπλουζάκια τους.

Και η Βραζιλιάνα αθλήτρια ενόργανης Jade Barbosa ανέβασε μια εντυπωσιακή selfie σε καθρέφτη, δείχνοντας τους κοιλιακούς της. Αν αυτό δεν αρκεί για να σας κινητοποιήσει να γυμναστείτε, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο