Σύμφωνα με την Vogue, το Ντεκολτέ είναι πλέον Εκτός Μόδας. Ποια η Γνώμη σας;

Σύμφωνα με το τεύχος Δεκεμβρίου της Βρετανικής Vogue, πλέον η επίδειξη του γυναικείου μπούστου θεωρείται «ντεμοντέ». Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Vogue Kathleen Baird-Murray, που έγραψε το άρθρο «Αναζητώντας Απεγνωσμένα το Μπούστο», η πρόσφατη τάση στη μόδα για κλειστή λαιμόκοψη σε συνδυασμό με κακεντρεχή σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς γυναίκες που επιδεικνύουν το σώμα τους, έχει οδηγήσει την επίδειξη μπούστο να μην είναι τόσο στυλάτο. Αυτός ο ισχυρισμός οδήγησε σε πολλές αντιδράσεις της κοινής γνώμης. Εσείς πιστεύετε ότι μπούστο μπορεί να καταδικαστεί εκτός μόδας;

Μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Βρετανική Vogue, ρωτήθηκαν οι απόψεις των γυναικών για τη κάλυψη του μπούστου. Το 67% των ερωτηθέντων απάντησε ότι «Αν το χεις, δείξτο».

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις σταρ που επέλεξε μια πιο συντηρητική εμφάνιση στη φετινή απονομή στις Χρυσές Σφαίρες.

Η Katy Perry, που ποτέ δεν ήταν ντροπαλή με το σώμα της, επέλεξε να φορέσει αυτό το κλειστό φόρεμα την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση της CFDA/Vogue.

Η Scarlett Johansson είναι μία διάσημη ηθοποιός που πάντα δείχνει το μπούστο της στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, αυτή τη φορά προτίμησε αυτή τη κλειστή μπλούζα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο φέτος τον Σεπτέμβριο.

Η Beyonce είναι γνωστή για τις ακραίες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Στη φετινή απονομή των μουσικών βραβείων Γκράμι επέλεξε όμως αυτό το κλειστό φόρεμα.

Μήπως το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid βαρέθηκε τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις; Το μοντέλο φόρεσε αυτό το φόρεμα-ζιβάγκο στα βραβεία Guys Choice Awards.

H Blake Lively είναι μια άλλη διάσημη ηθοποιός που φαίνεται να ακολουθεί την τάση για κλειστή λαιμόκοψη. Η ηθοποιός προτίμησε αυτό φόρεμα με ζιβάγκο στο φετινό amfAR New York Gala.

Η Chrissy Teigen προτιμάει τα αποκαλυπτικά φορέματα, αλλά το μοντέλο αυτή τη φορά επέλεξε αυτη τη συντηρητική λαιμόκοψη στο πάρτυ του Vanity Fair για τα Όσκαρ.

Ας δούμε όμως μερικές διάσημες που δεν συμβιβάζονται με τις τάσεις της μόδας και τολμούν να επιδείξουν το μπούστο τους.

Η ηθοποιός/μοντέλο Emily Ratajkowski έχει εκπληκτικό σώμα, και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει με τολμηρά φορέματα.

Η Kate Hudson είναι μια άλλη διάσημη που δεν ντρέπεται να δείξει το μπούστο της. Προτίμησε αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα στη φετινή απονομή των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Kim Kardashian από τη λίστα με τις γυναίκες που επιδεικνύουν τα κάλλη τους. Η Kim πάντα επιδείκνυε με καμάρι το σώμα της!

Ξεκίνησε τη καριέρα της με φωτογραφήσεις στο περιοδικό Sports Illustrated, το μοντέλο Kate Upton σίγουρα δεν έχει ενδοιασμούς να δείξει το διάσημο μπούστο της.

Credit: Diply

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο