Πώς να Μάθετε στο Παιδί σας να «τα Κάνει» μέσα στο Γιογιό σε μόλις Τρεις Ημέρες. Χρήσιμο για ΟΛΟΥΣ τους νέους Γονείς!

Συνήθως, οι γονείς δίνουν ατέλειωτες μάχες για να μάθουν στο παιδί τους να αφήσει την πάνα και να χρησιμοποιεί το γιογιό. Ωστόσο, το Parenting.com λέει πως έχει βρει τον κατάλληλο τρόπο! Η συγγραφέας Lora Jensen, στο βιβλίο της καταγράφει την μέθοδο που πρέπει να χρησιμοποιήσει ένας γονέας, για να μάθει στο παιδί του να χρησιμοποιεί το γιογιό μέσα σε 3 ημέρες.

«Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν, ότι θέλει πολύ δουλειά και ότι πρέπει να αφιερώσουν τρείς ολόκληρες ημέρες για το παιδί. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν κάθε προσωπική στιγμή. Θα πρέπει να αφήσουν το μαγείρεμα, το καθάρισμα ή την επίσκεψη σε φίλους. Θα πρέπει σοβαρά να περάσετε όλες τις ώρες με το παιδί σας για τρεις ημέρες», λέει η Lora Jensen.

Και λέει, ότι θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει τα πάντα: «Πρέπει να έχετε κάνει τα ψώνια σας και να έχετε ετοιμάσει τα γεύματα σας. Να έχετε βάλει πλυντήριο και να έχετε καθαρίσει το σπίτι πριν ξεκινήσετε. Να είστε έτοιμοι να παίξετε παιχνίδια, να ζωγραφίσετε, να δείτε κινούμενα σχέδια και να απολαύσετε το χρόνο με το παιδί σας.»

Δείτε τι πρέπει να κάνετε βήμα-βήμα:

1. Την πρώτη μέρα, πρέπει το παιδί σας να πει αντίο και να πετάξει την πάνα του.

2. Αντί για πάνα, τυλίξτε ένα t-shirt γύρω του και εξηγήστε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί για να κρατήσει οτιδήποτε. Πρέπει όλα να πάνε στο γιογιό!

3. Μετά το πρωινό και ένα επιπλέον ρόφημα, γνωρίστε του το γιογιό.

4. Βάζετέ το στο γιογιό κάθε 15 λεπτά.

5. Κόψτε όλα τα τρόφιμα και τα ποτά μετά το δείπνο.

6. Πάτε το στο γιογιό λίγο πριν πέσει για ύπνο και βάλτε ξυπνητήρι για μια ακόμη επίσκεψη στα μισά της νύχτας.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για τρεις ημέρες και παραμείνετε ήρεμοι άμα συμβούν ατυχήματα. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για το θέμα, στο Parenting.com.

Εσείς πιστεύετε ότι αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να λειτουργήσει;

Credit: TipHero

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο