Πως να κρατήσει το παιδί τη λαμπάδα στην Ανάσταση χωρίς απρόοπτα

Τα παιδιά με λαχτάρα περιμένουν να ανάψουν στην Ανάσταση τη λαμπάδα που τους έφερε η νονά, είτε είναι επιλογή τους, είτε όχι.
Ωστόσο, χρειάζεται πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη προσοχή, όχι μόνο από εκείνο, αλλά και από εσάς που θα είστε κοντά του. Τα περισσότερα παιδιά πάντα, είτε θα σβήνουν τη φλόγα και θα θέλουν συνέχεια να την ανάβουν, είτε Θα κουνούν τη λαμπάδα συνέχεια, κάτι που ίσως προκαλέσει ανεπιθύμητα και απρόοπτα περιστατικά.
Καλό είναι, λοιπόν, αν η λαμπάδα του παιδιού σας έχει πολλές κορδέλες και διάφορα εύφλεκτα υλικά, να του εξηγήσετε τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν και να του ζητήσετε να κρατάτε μαζί τη λαμπάδα.
Καλό θα ήταν, επίσης, για να μην στάξει λιωμένο κερί πάνω στα χεράκια του, να τοποθετήσετε ένα ειδικό ποτηράκι για να το προφυλάξετε.
Αν κατόπιν συζητήσεως, το παιδί σας επιμένει να κρατήσει μόνο του τη λαμπάδα, προτείνετε του να του δώσετε ένα φαναράκι, που θα έχει τη φλόγα κλεισμένη, για να μπορεί να την κρατά άφοβα, ενώ εσείς θα προσέχετε μέχρι να φύγετε από την εκκλησία τη λαμπάδα του.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο