Καθημερινές Γυναίκες Φωτογραφίζονται Φορώντας τα Μαγιό της Victoria’s Secret. Το αποτέλεσμα; Θα σας Εξοργίσει!

Ακόμα κι αν αναγκάστηκαν να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, οι παρακάτω γυναίκες ήθελαν να κάνουν μια δήλωση και έτσι βγήκαν στην παραλία φορώντας μαγιό που μέχρι στιγμής είχαμε δει να φοράνε ΜΟΝΟ τα μοντέλα της Victoria’s Secret.

Ακόμη και την ίδια πόζα προσπάθησαν να αναπαράγουν, αλλά το αν το πέτυχαν ή όχι, λίγη σημασία έχει.

Επίσης, σχολίασαν την εμπειρία τους και σίγουρα μας έβαλαν σε σκέψεις:

Η Kirsten μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό μυστικό: είπε ότι λίγο πριν από την φωτογράφηση έφαγε ένα πακέτο Pop-Tarts, λέγοντας ότι σίγουρα δεν ήταν μία από τις καλύτερες ιδέες της.

Αναδημιουργώντας την πόζα της Behati Prinsloo ήταν δύσκολο για τα γόνατα της Sheridan. Όταν όλα είχαν τελειώσει, είπε ότι “πρέπει να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους και έτσι όλα θα πάνε καλά.

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι αυτή η φωτογράφηση έκανε μερικά από τα κοpίτσια να σεβαστούν πολύ περισσότερα τα μοντέλα επαγγελματίες, καθώς ισχυρίζονται ότι ήταν πολύ δύσκολο να αναπαραστήσουν την ίδια πόζα όπως εκείνες. Τα μοντέλα έχουν ένα μοναδικό τρόπο να λυγίζουν τα άκρα τους και τα περισσότερα κοpίτσια δεν μπορούσαν να το πετύχουν τόσο εύκολα, έως και καθόλου.

Εκτός από τις πόζες, έμαθαν επίσης ότι μπορεί να είναι δύσκολο να φοράει κάποια ένα μαγιό ενώ έξω κάνει παγωνιά ή το να βυθίζουν τα μαλλιά τους στο παγωμένο νερό.

Credits: TVP

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο