19 Σημαντικά Πράγματα για την Περίοδο που Πρέπει Επιτέλους να Καταλάβουν οι Άνδρες.

1. Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο είναι πραγματικό. Και οι κράμπες είναι πραγματικές. Βασικά, όλα τα πράγματα που οι γυναίκες παραπονιούνται σε ταινίες είναι πραγματικές, γι’ αυτό λοιπόν μη τα αμφισβητείτεi, αλλιώς θα το μετανιώσετε την ώρα που το ξεστομίζετε.

2. Ναι, πραγματικά λαχταράμε σοκολάτα. Είναι βιολογικό και δε πρέπει να ανακατεύεστε. Ρίξτε μας μια σακούλα με σοκολάτες και αφήστε μας μόνες για μια βδομάδα και όλα θα πάνε καλά.

3. Μπορείτε να βοηθήσετε. Απλά ρωτήστε τι χρειαζόμαστε και φέρτε το μας. Ίσως είναι ένα αγαπημένο γλυκό από το ζαχαροπλαστείο ή να κάνετε μασάζ τη πλάτη μας. Ό,τι και αν κάνετε θα σας ευγνωμονούμε για πάντα.

4. Οι περίοδοι είναι ακριβές!
Τα είδη γυναικείας υγιεινής πρέπει να αγοράζονται μηνιαίως.

5. Επειδή κλαίμε, δε σημαίνει ότι είμαστε ιδιότροπες. Συμβαίνουν πολλά με το σώμα μας και το μυαλό μας και το καλύτερο είναι: 1. Απλά ακούστε όσο παραπονιόμαστε και 2. απασχολήστε μας με σοκολάτα. Επίσης, ίσως μια αγκαλιά αν δε νιώθουμε φουσκωμένος ή θυμωμένες.

6. Ναι, οι διαφημίσεις μας κάνουν να κλαίμε. Ειδικά όταν είναι χαριτωμένες-λυπητερές.

7. Επειδή γκρινιάζουμε λίγο, δε σημαίνει ότι είμαστε μωρά.
Οι γυναίκες κάνουν τρελά πράγματα όσο έχουν περίοδο, για παράδειγμα η Kiran Gahndi που τερμάτισε μαραθωνιόδρομο ενώ είχε περίοδο.

8. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι είναι να αδιαθετήσουμε οπουδήποτε. Ευτυχώς υπάρχουν πλαστικά καθίσματα και χαρτί υγείας.

9. Μερικές φορές τα εσώρουχά μας λερώνονται με αίμα, αλλά συνεχίζουμε να το φοράμε γιατί δε θέλουμε να λερώσουμε άλλο εσώρουχο. Είναι ένα κοινό μυστικό που μοιράζονται όλες οι γυναίκες.

10. Πρέπει να κάνουμε σχέδια σε σχέση με το πότε έχουμε περίοδο.  

11. Ο έλεγχος της κατανάλωσης φαγητού, και ειδικά σοκολάτας και παγωτού, τις μέρες πριν τη περίοδο είναι αδύνατος. Είναι λες και πρέπει να φάμε τα πάντα και πρέπει να είναι αποδεκτό από όλους.

12. Είναι εκνευριστικό όταν όλοι κάνουν μπάνιο και εσύ πρέπει να κάθεσαι στη παραλία ή στη πισίνα επειδή έχεις περίοδο και να μη μπορείς να βουτήξεις.

13. Αν και η περίοδος είναι χάλια, το να είμαστε γυναίκες είναι φοβερό. Μπορούμε να μεγαλώσουμε μέσα μας ζωή.

14. Ένας άντρας δε μπορεί να κατηγορήσει τη περίοδό μου για τίποτα, αλλά εγώ μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για κάθε δικαιολογία.

15. Υπάρχει διαφορά στο ponstan, panadol και mesulid. Η καθεμιά έχει τη δικιά της προτίμηση και όταν φωνάζουμε για panadol και μας φέρνετε ασπιρίνη, ξεσπάμε πάνω σας. Σας προειδοποιήσαμε.

16. Το φούσκωμα είναι πραγματικό. Υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα που δε μπορούμε να φορέσουμε όταν έρχονται οι Ρώσοι, καθώς έχουμε κατακράτηση υγρών μαζί με όλα τα υπόλοιπα.

17. Είτε έχουμε μεγάλες ορέξεις είτε δε θέλουμε να μας αγγίζετε. 

18. Χρειαζόμαστε περισσότερο ύπνο. Η περίοδος μας κουράζει και το μόνο που βοηθάει είναι να αποκοιμηθείς στον καναπέ για λίγο.

19. Απλά πείτε μας ότι είμαστε όμορφες και δώστε μας γλυκά. Μέχρι τον επόμενο μήνα.

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο