Ο Καλύτερος και ΠΙΟ σωστός τρόπος για το Φάσκιωμα ενός Μωρού, που ΚΑΘΕ Γονιός ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει

Αν είστε νέος γονιός, πιθανόν να είστε αρκετά εξαντλημένος από τα ξενύχτια και τη φροντίδα του νεογέννητου μωρού σας. Αν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι υπάρχει λύση για το κλάμα του μωρού, ένα καλό φάσκιωμα είναι μάλλον μια καλή αρχή! Εάν το φάσκιωμα γίνεται σωστά, το μωρό ηρεμεί και σταματάει να κλαίει.

Λοιπόν, αυτός ο πατέρας είναι σκέτη ιδιοφυΐα και έχει μια υπέροχη τεχνική στο φάσκιωμα, που όλοι οι νέοι γονείς πρέπει να γνωρίζουν.

Χρησιμοποιώντας μια καθαρή, ζεστή κουβέρτα, πετυχαίνει το τέλειο φάσκιωμα. Το μωρό είναι πιθανό να συνεχίσει το κλάμα κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας, αλλά τελικά θα το λατρέψει!

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι το φάσκιωμα από μόνο του, δεν είναι αρκετό για να ανακουφίσει το μωρό. Τώρα είναι η στιγμή που τα «Τρία S’s» μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ποια είναι τα «Τρία S’s»; Είναι η μέθοδος αυτού του μπαμπά για ένα ωραίο, ήσυχο υπνάκο που θα προσφέρει στο μωρό. Ίσως να ακούγεται σαν θαύμα για κάποιους νέους γονείς.

Τα «Τρία S’s» είναι: άλλαγμα (Swaddle), πλευρά (Side), και Shhh. Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, για να πάρετε τις πλήρεις οδηγίες για την τεχνική φάσκιωμα.

Credit: TipHero

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο