Μπόμπιρας με Σύνδρομο Down κλείνει συμβόλαιο στο μόντελινγκ που θα το ζήλευαν πολλοί

Όλοι εύχονται το παιδί τους να φτάσει ψηλά στη ζωή και να λάμψει σαν αστέρι, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα όταν πρόκειται για οικογένειες με παιδιά που έχουν γεννηθεί με σύνδρομο Down. Ο δρόμος στη διασημότητα είναι σίγουρα δύσκολος για αυτά τα παιδιά.

Απλά ρωτήστε τον Asher Nash, έναν αξιαγάπητο μπόμπιρα 15 μηνών, που η μαμά του, Meagan Nash, κυνηγάει το όνειρο να τον κάνει διάσημο! Ο μικρός δείχνει να έχει τρομακτική οικειότητα με τον φακό, έχει φωτογένεια και χαμογελάει συνέχεια! Κι η μητέρα του είναι αποφασισμένη να του φτιάξει μια καριέρα στον χώρο της παιδικής μόδας.

Έχει τα πιο όμορφα, γαλάζια μάτια που δείχνουν πάντα χαμογελαστά και εκφραστικά!

Η μαμά του Asher προσπάθησε να του κλείσει θέση σε διάφορες οντισιόν στην Ατλάντα, αλλά δεν τα κατάφερε και όπως ανακάλυψε, αυτό οφειλόταν στην αναπηρία του μικρού παιδιού της.

Όταν η ιστορία μεταφέρθηκε στον τύπο και διαδόθηκε ο κόσμος εξαγριώθηκε. Το πρακτορείο μοντέλων δεν έστελνε καν τις φωτογραφίες στην εταιρία OshKosh B’gosh, που έψαχνε για νέα, φρέσκα πρόσωπα.

Η Meagan κατηγόρησε το πρακτορείο ότι δεν ξεκαθάριζε στους όρους συμμετοχής ότι δεν αναζητούν παιδιά με αναπηρίες και οι υπεύθυνοι απολογήθηκαν, λέγοντας πως θα συμπεριλάβουν φωτογραφίες σε μελλοντικές καμπάνιες.

Ο Asher ήταν έτοιμος να δείξει στον κόσμο ένα άλλο πρόσωπο της ομορφιάς. Η ιστορία του τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και του OshKosh B’gosh, που πίεσε την εταιρία να πλησιάσει προσωπικά την οικογένεια Nash και να κανονίσει ραντεβού.

Ο Asher μπορεί να είναι ακόμα πολύ μικρός για να το καταλάβει αλλά έχει ένα σωρό θαυμαστές. Ένα πλήθος κόσμου στηρίζει την οικογένεια Nash που εμπνέει χιλιάδες οικογένειες με παιδιά με σύνδρομο Down.

Κι έτσι κατάφερε να τραβήξει με τις φωτογραφίες του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο χαμόγελό του.

Όποτε η μαμά του πιάνει στα χέρια της το Smartphone, ο αξιολάτρευτος μικρός με τα γαλάζια μάτια της κάνει χαρούλες τεντώνοντας τα χέρια του στον αέρα και χαρίζοντας το πιο γλυκό του χαμόγελο. Τώρα αυτό το χαμόγελο θα το γνωρίσει και ο υπόλοιπος κόσμος, αφού ο Asher θα γίνει πρωταγωνιστής σε διαφημίσεις για γνωστές παιδικές φίρμες!

διαφορετικό

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο