Κάνε μόνη σου το Τέλειο Γαλλικό Μανικιούρ, με 10 διαφορετικούς τρόπους!

Το γαλλικό μανικιούρ έγινε γνωστό 1976. Ήταν το δημιούργημα του Jeff Pink, ιδρυτή του Orly. Παρόλου την ονομασία του, γαλλικό μανικιούρ έχει αμερικάνικες ρίζες. Ήταν πραγματικά μια ιστορία του Hollywood.

Την δεκαετία του ’80 το Hollywood ήταν στο αποκορύφωμα του. Οι ταινίες γυριζόντουσαν η μία μετά την άλλη. Τα ατελείωτα σκηνικά, οι ποικιλίες των ντεκόρ, εικόνων και χρωμάτων τόνιζαν της αίτηση του γκλάμουρ. Το μακιγιάζ και το μανικιούρ έπρεπε πάντα να είναι άψογο και κατάλληλο για κάθε περίπτωση-περίσταση.

Λόγω έλλειψης χρόνου έπρεπε να υπάρχει μανικιούρ κατάλληλο για την κάθε λήψη και να ταιριάζει με τα χρώμα των ρούχων και τις περιστάσεις. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα είχε προσκληθεί ο τότε νέος, φιλόδοξος και πολύ ταλαντούχος Jeff Pink. Όποιος και επινόησε αυτό το αριστούργημα. Η ιδέα του ήταν να δώσει στα νύχια ένα υγιές χρώμα με επισήμανση λευκού ελεύθερου άκρου.

Στη συνέχεια, η ιδέα αυτή χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Ήταν ένα μανικιούρ για όλα τα μοντέλα της επίδειξη μόδας. Εκείνη την εποχή ήταν μόδα «όλα τα γαλλικά», με την αναγνώριση της Γαλλίας (ως πρωτοπόρος μόδας παγκοσμίως). Το είδος αυτό της κάλυψης νυχιών κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως «γαλλικό μανικιούρ».

Γαλλικό μανικιούρ ήταν απλά μια λύση για κάθε ντύσιμο και την περίπτωση και αυτό παραμένει έως σήμερα. Πλέον το γαλλικό μανικιούρ είναι υποχρεωτικό στοιχείο σε όλους τους διαγωνισμούς ονυχοπλαστικής που γίνονται, καθώς και ένας δείκτης επαγγελματισμού της τεχνίτριας. Η τρέχουσα τάση είναι η ανάπτυξη του γαλλικό μανικιούρ σε διάφορα χρώματα. Τα χρώμα των νυχιών και το ελεύθερο άκρο του νυχιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη μόδα, τη φαντασία και προτιμήσεις. Επίσης, ξεχωρίζει το nail art ζωγραφικής σε διάφορα χρώματα και τεχνολογίες, όπως και η διακόσμηση με κρύσταλλα και διάφορα πολύχρωμα αξεσουάρ.

Τα καλλωπισμένα νύχια είναι το κλειδί της επιτυχίας και της ομορφιάς, τόσο σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πιο συνηθισμένη κατάσταση. Σήμερα κάθε σύγχρονη γυναίκα δίνει μεγάλη προσοχή στα νύχια της. Με ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να επιτύχει μια εντυπωσιακή εικόνα στα άκρα εάν καταφύγει στο γαλλικό μανικιούρ.

Το κύριο πλεονέκτημα του γαλλικού μανικιούρ είναι ότι τα νύχια να φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά και πολύ φυσικά. Το γαλλικό μανικιούρ είναι ιδανικά για κάθε στυλ ένδυσης, καθώς και για κάθε περίπτωση.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε 10 διαφορετικούς τρόπους για ένα άψογο γαλλικό μανικιούρ!

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο