Η μπέμπα έκλαιγε ασταμάτητα και η μαμά της δε μπορούσε την ηρεμήσει. Τότε ο μεγάλος της αδερφός είχε μια απίστευτη ιδέα!

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα του να έχει κανείς μωρό, είναι όταν αυτό ξεκινήσει να κλαίει αδιάκοπα. Είτε εάν θέλει να φάει, είτε να κοιμηθεί, είτε να αλλάξει πάνα το κλάμα του δεν εξαντλεί μόνο το ίδιο, αλλά και τους γονείς του.

Η συγκεκριμένη οικογένεια όμως είναι πολύ τυχερή, αφού το μωράκι έχει έναν γλυκύτατο μεγαλύτερο αδερφό.

Όταν το μικρό κορίτσι αρχίζει να κλαίει, ένα άλλο χαριτωμένο παιδάκι ανεβαίνει στο κρεβάτι. Είναι ο μεγάλος της αδερφός, ο οποίος δεν είναι μεγαλύτερος από δύο ετών. Είναι τόσο αξιολάτρευτος, όσο και η μικρότερη αδελφή του!

Καθώς πλησιάζει την αδερφή του, σχηματίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, σαν να ξέρει ακριβώς τι να κάνει. Σέρνεται γύρω της, μέχρι να φτάσει δίπλα της. Το χαμόγελό του, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Η αδελφή του δείχνει τόσο ευτυχισμένη που τον βλέπει! Από τη στιγμή που μπαίνει στο οπτικό της πεδίο, ηρεμεί και σταματάει να κλαίει. Τεντώνει τα χέρια της, για να χαιρετήσει τον αδελφό της.

Αυτό είναι πάρα πολύ χαριτωμένο. Αυτά τα δύο αδερφάκια, είναι προφανώς πολύ κοντά το ένα με το άλλο.

Το μικρό αγόρι αγκαλιάζει την αδελφή του και της λέει κουβέντες ξανά και ξανά. Αρχικά, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι λέει, αλλά μετά από περίπου τριάντα δευτερόλεπτα ακούγεται να λέει «cutie babies», δηλαδή χαριτωμένα μωράκια!

Με κάποιο τρόπο, αυτή η μυστική φράση καθησυχάζει εντελώς το μωρό, σταματώντας το κλάμα του. Φαίνεται τόσο ενθουσιασμένο που βρίσκεται με τον αδελφό της και τόσο χαρούμενο που τον βλέπει.

Εκείνος, χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο και τα μαλλιά της και την κοιτάζει με τον πιο γλυκό τρόπο που έχουμε δει ποτέ.
Αυτά τα αδερφάκια είναι τόσο χαριτωμένα!

Credit: Tiphero

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο