Η Αλήθεια Αποκαλύπτεται… Δείτε ΠΩΣ το Σαμπουάν που Χρησιμοποιείτε Καταστρέφει τα βαμμένα Μαλλιά σας και θα Τρομάξετε!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο με την επίδραση δύο διαφορετικών σαμπουάν στα βαμμένα μαλλιά.Η Καναδή κομμώτρια Rachel Trach, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο North Battleford του Saskatchewan, δημοσίευσε πρόσφατα το βίντεο σε μια προσπάθεια να δείξει στον κόσμο την διαφορά ανάμεσα στα ακριβά σαμπουάν και τα σαμπουάν του σούπερ μάρκετ.

Το πείραμα της Rachel ξεκινά δείχνοντας δύο μπουκάλια σαμπουάν και από ένα ποτήρι με νερό μπροστά τους.

Το ένα σαμπουάν φαίνεται να είναι το Unite 7 Seconds, το οποίο κοστίζει 64 δολάρια, και το άλλο το Tresemmé’s 24 Hour, το οποίο κοστίζει 5,98 δολάρια.

Η Rachel ξεκινά ρίχνοντας από λίγο σαμπουάν σε κάθε ποτήρι και ανακατεύοντας το με ένα κουτάλι. Στην συνέχεια, ρίχνει μέσα στα ποτήρια από μία τούφα βαμμένων μαλλιών. Ανακατεύει το ποτήρι με το σαμπουάν Unite, το οποίο παίρνει ένα γαλακτερό λευκό χρώμα.

Ωστόσο, όταν ανακατεύει το άλλο ποτήρι, το νερό παίρνει ένα μοβ χρώμα από την τούφα. Η Rachel δημοσίευσε το βίντεο στην σελίδα της στο Facebook γράφοντας: «Έκανα το δικό μου πείραμα. Επαγγελματικό σαμπουάν κομμωτηρίου εναντίον σαμπουάν από το σούπερ μάρκετ».

Το βίντεο έχει πάνω από 5,8 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί περίπου 50.000 φορές.

Φυσικά, η σύγκριση είναι ακραία, αφού το σαμπουάν Tresemmé’s δεν είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, ενώ το Unite είναι. Ένας εκπρόσωπος της Uniliver, της εταιρίας στην οποία ανήκει το Tresemmé’s, δήλωσε για το βίντεο: «Το προϊόν που παρουσιάζεται στο βίντεο υπόσχεται να αυξήσει τον όγκο των μαλλιών – δεν είναι σχεδιασμένο για να κλειδώνει το χρώμα.

Για τα βαμμένα μαλλιά προτείνουμε την χρήση διαφορετικού σαμπουάν το οποίο να είναι ειδικά σχεδιασμένο για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών και το κλείδωμα του χρώματος για ως και 8 εβδομάδες.»

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο