Ζωγραφίζει μια γραμμή ανάμεσα στα φρύδια της. Όταν τελειώσει, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Οι άνθρωποι ζωγράφιζαν το πρόσωπο τους από πολύ παλιά. Αρχικά, το έκαναν για να προστατέψουν το δέρμα τους από τον ήλιο, τον άνεμο, τα έντομα και τα αρπακτικά, ενώ σε άλλους πολιτισμούς η ζωγραφική σώματος είναι μέρος των τελετουργικών τους.

Σήμερα, πολλοί ζωγραφίζουν τα πρόσωπα τους για πλάκα, για παράδειγμα στα καρναβάλια. Στα παιδιά αρέσουν πολύ τα σχέδια στα μάγουλα σε γενέθλια ή πανηγύρια. Ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος να ζωγραφίσετε το πρόσωπο σας, ποιος νοιάζεται – βγάλτε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας!

Αν έχετε ανάγκη από λίγη έμπνευση, δείτε το παρακάτω βίντεο από την Promise Phan. Είναι μακιγιέζ και δημοφιλής YouTuber και συχνά ανεβάζει βίντεο με τις διάφορες εμφανίσεις που δημιουργεί. Έχει μεταμορφωθεί σε Angelina Jolie, Bruno Mars, Tinker Bell, ακόμη και Avatar, αλλά το παρακάτω μακιγιάζ είναι πραγματική οφθαλμαπάτη.

Αυτό που κάνει στο παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας μπερδέψει. Ζωγραφίζει 3 επιπλέον μάτια, ένα στο κέντρο και ένα σε κάθε πλευρά, και όταν τελειώνει, η εμφάνιση της είναι πραγματικά τρελή. Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά προσέξτε μην ζαλιστείτε!

Αν και φαίνεται δύσκολο, σίγουρα μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς. Αν έχετε χρόνο στην διάθεση σας και βασικές δεξιότητες ζωγραφικής, τότε θα τα καταφέρετε. Αν όχι, ζητήστε βοήθεια από κάποιον φίλο. Αν το προσπαθήσετε μόνοι σας, η Promise σας προτείνει να κάνετε τα μάτια όσο πιο ίδια με τα δικά σας γίνεται. Τα χείλη και οι μύτες είναι πιο εύκολα.

Ακολουθήστε τα βήματα της και δοκιμάστε αυτό το μακιγιάζ-οφθαλμαπάτη,… σίγουρα θα τρομάξετε πολλούς!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο