Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Το νέο της hair look της πάει πολύ!

H Ελεονώρα Μελέτη αλλάζει τόσο συχνά τα μαλλιά της που σχεδόν δεν την προλαβαίνουμε. Ο φακός την αγαπά, μαζί και τα διαφορετικά hair looks που μας παρουσιάζει κατά καιρούς μέσα από τα social media, και παραδόξως της πηγαίνουν όλα.

Η παρουσιάστρια δεν φοβάται τις αλλαγές και συχνά πειραματίζεται με την εμφάνισή της.

Έχει κάνει -σχεδόν- τα πάντα στα μαλλιά της: εξτένσιονς, μύτες, κυματιστές μπούκλες, φράντζα, αφέλειες, καρφάκια. Και μπορεί να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ξανθό χρώμα, ωστόσο, στο παρελθόν έχει κάνει και πιο… τολμηρές αλλαγές, βάφοντάς τα κόκκινα της φωτιάς, πορτοκαλοκόκκινα αλλά και καστανά σκούρα.

Κι ενώ τον τελευταίο καιρό έδειχνε να έχει κατασταλάξει στα μακριά μαλλιά, σε ξανθές αποχρώσεις, αποφάσισε να ξάνει μια ακόμα αλλαγή. Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου, επισκέφθηκε τον hair stylist και κουμπάρο της Πάνο Καλλίτση και έκοψε τα μαλλιά της καρέ, ενώ έκανε ένα εντυπωσιακό vang χτένισμα.

Η Ελεονώρα έμεινε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, τόσο που έσπευσε να παρουσιάσει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το νέο της hair look.

Έτσι, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό το παρακάτω στιγμιότυπο, γράφοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: «He always finds new ways and new means of making his statement…».

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την ανανεωμένη εμφάνισή της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή!

Πηγή: faysbook.gr

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο