Δοκίμασε 4 Διαφορετικά Μεγέθη Ρούχων για δει Ποιο είναι το Ιδανικό Μέγεθος γι΄αυτήν. Μόλις δείτε ΤΙ ανακάλυψε, θα Εξοργιστείτε!

Αυτή είναι η 27χρονη Deena Shoemaker, μια μέντορας νέων από το Wichita του Kansas. Έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τα μεγέθη των γυναικείων ρούχων.

Στην ουσία δεν έχουν καμία σημασία.

Η ενορία της Shoemaker συγκέντρωνε ρούχα για δωρεά, κι έτσι άρχισε να ψάχνει την ντουλάπα της. Συνειδητοποίησε ότι είχε παντελόνια και σορτς σε διάφορα μεγέθη, αλλά όλα της έκαναν το ίδιο. “Όταν πάω για ψώνια, πάντα υπολογίζω ότι θα περάσω δύο ώρες δοκιμάζοντας τα πάντα, γιατί τα μεγέθη είναι τόσο διαφορετικά, ακόμα και στις ίδιες εταιρίες”, είπε η Shoemaker.

“Μερικούς μήνες πριν πέρασα μια ολόκληρη ώρα στο ένα μαγαζί δοκιμάζοντας παντελόνια και τελικά πήρα μόνο ένα.” Αλλά όπως ξέρουν πολλές γυναίκες, τα μεγέθη των γυναικείων ρούχων εκτός από άβολα που είναι, μας στέλνουν και μηνύματα για το ότι το μέγεθος του παντελονιού συσχετίζεται με την αξία μας – αλλά η Shoemaker το έχει ξεπεράσει.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει 4 διαφορετικά μεγέθη με το μήνυμα ότι πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε ιδανικά κάποια μεγέθη.

“Έχω ακούσει άπειρες κοπέλες να μου λένε για την νέα τους δίαιτα. Έχουν κλάψει πολλές κοπέλες στα χέρια μου ρωτώντας με ‘Αν ήμουν πιο αδύνατη, θα είχε μείνει;’. Έχω συμβουλεύσει άπειρα κορίτσια που παραλείπουν τα γεύματα τους. Έχω πιάσει μερικά να κάνουν εμετό αυτά που μόλις είχαν φάει”, έγραψε.

“Σταματήστε να λέτε στα κορίτσια μου ότι το μέγεθος 4 είναι το ιδανικό και η επιτομή της ομορφιάς, αν σκοπεύετε να αλλάξετε το μέγεθος 4 σε 8 ή 12 ή κάποιο άλλο οποιαδήποτε μέρα.” Η δημοσίευση της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 87.000 φορές.

“Έχω λάβει πολλές αντιδράσεις και μηνύματα από κορίτσια και κοπέλες που λένε ότι τους επηρεάζει αρνητικά. Μου είπαν ότι έχουν πιεστεί για να γίνουν πιο αδύνατες. Μου είπαν ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος που κάθονται τα παντελόνια πάνω τους, διαφορετικά από ότι στις κούκλες”, είπε η Shoemaker.

“Ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα όταν έκανα την δημοσίευση, αλλά δεν είχα ιδέα πόσο άσχημα επηρεάζει τον κόσμο.”

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο