Δεν είχε Ιδέα από Κομμωτική, μέχρι που δοκίμασε 7 Πανεύκολα Χτενίσματα που Βρήκε στο διαδίκτυο. Δείτε τα απίστευτα Αποτελέσματα!

“Γεια σας, είμαι η Krista και κάθε πρωί αργώ. Γι’αυτό ψάχνω πάντα τον πιο σύντομο δρόμο όσον αφορά την ετοιμασία μου πριν φύγω από το σπίτι. Αυτή είμαι εγώ ένα συνηθισμένο πρωινό (χωρίς μακιγιάζ και με νωπά μαλλιά) να λέω στο παιδί μου να βιαστεί.”

“Βλέπω συνεχώς δημοσιεύσεις στο Pinterest για 5λεπτα χτενίσματα και σκέφτηκα ότι τα περισσότερα θα είναι βλακείες. Αφού δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω 5λεπτα χτενίσματα που τελικά χρειάζονται 30 λεπτά, αποφάσισα να τα δοκιμάσω – για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.”

“Αρχικά, να σημειώσω ότι τα μαλλιά μου είναι λεπτά, κυματιστά και φριζάρουν – ξέρω, το όνειρο κάθε κοπέλας. Έτσι είναι όταν τα στεγνώνω με το πιστολάκι.”

“Λάβετε το υπόψη, γιατί κάποια χτενίσματα που δεν κάνουν για μένα ίσως κάνουν για εσάς και το αντίθετο. Δείτε ποια κάνουν – και ποια όχι – για μένα μετά την δοκιμή:”

1. “Έπιασε!”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα.”

“Πώς λειτουργεί: Αυτό εδώ είναι πανεύκολο. Αν έχετε κάνει ποτέ αλογοουρά γυρισμένη προς τα μέσα, είναι κάπως έτσι. Αφότου βάλετε όμως μέσα την αλογουρά, την πλέκετε και την ξαναβάζετε μέσα. Βουαλά!”

“Τελικές σκέψεις: Για κάτι τόσο γρήγορο, ήταν αρκετά καλό. Δεν είναι πολύ επίσημο, αλλά φαίνεται να χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από αυτή που κάνατε.”

2. “Δούλεψε, αλλά ήταν πολύ ατημέλητο και ένιωθα ότι θα διαλυόταν.”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρονος: Σταμάτησα στα 4 λεπτά γιατί είχα τελειώσει.”

“Πώς λειτουργεί: Στο τέλος δεν βγήκε και τόσο χάλια. Ωστόσο, ήταν μπελάς και το ένιωθα πολύ ατημέλητο, λες και θα διαλυόταν. Βάζεις ένα φουλάρι (ή μια κορδέλα) στο κεφάλι και στη συνέχεια περνάς από μέσα τούφες τούφες τα μαλλιά.”

“Τελικές σκέψεις: Δεν θα το επέλεγα ποτέ. Χρησιμοποίησα κορδέλα αντί για φουλάρι και όλη την ώρα πεταγόταν, έτσι χρειάστηκα πολλά τσιμπιδάκια για να μείνουν στην θέση τους και φαινόταν κακοφτιαγμένο.”

3. “Εμ, φαίνονται τα σημεία που είναι αραιά τα μαλλιά μου και τελικά τα μπάλωσα με τσιμπιδάκια. Δεν έχετε τα ίδια μαλλιά με την κοπέλα, είναι ωραίο. Αν είστε σαν εμένα, αποτυχία.

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 3 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα.”

“Πώς λειτουργεί: Δεν έχει πολλά να πεις γι’αυτό. Απλά στρίβεις την μπροστινή πλευρά και κάνεις τα υπόλοιπα μπούκλες. Νομίζω πώς θα ήταν ωραίο σε κάποια με κοντό καρέ, αλλά όχι για μένα.”

“Τελικές σκέψεις: Ε, όχι ευχαριστώ. Τα τσιμπιδάκια έδειχναν παράξενα, γι’αυτό αν μπορείτε να τα κρύψετε, θα ήταν καλά. Επίσης, μου μοιάζει λίγο με σχολικό χτένισμα. Κι εγώ είμαι μαμά.”

4. “Η απάντηση γι’αυτό είναι γραμμένη στα μάτια μου. Ψέματα.”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 5 λεπτά.”

“Πώς λειτουργεί: Aυτό το χτένισμα είναι τέλειο. Αρχικά φαινόταν καταστροφή, αλλά τελικά βγήκε μια χαρά, αλλά με παράξενο τρόπο. Πρέπει να κάνεις έναν ατημέλητο κότσο στην κορυφή του κεφαλιού με τις άκρες να κρέμονται και μετά φοράς μια κορδέλα. Τα μαλλιά μου είναι πολύ λεπτά για πυκνές αφέλειες, γι’αυτό διάλεξα στιλ ’90s.”

“Τελικές σκέψεις: Φαίνεται σαν να έχω αφέλειες, άρα είναι τέλειο. Αλλά όχι, δεν είμαι σίγουρη ότι θα έβγαινα έξω δημοσίως έτσι.”

5. “Αυτό έπιασε. Απλά χρειάζομαι τα τριπλάσια μαλλιά για να βγει τέλειο.”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 4 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.”

“Πώς λειτουργεί: Αρχικά, γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι ευλογημένοι με τόσο πλούσια μαλλιά; Αυτό το χτένισμα θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν είχα κι εγώ τόσα μαλλιά. Και πάλι, θα μπορούσε να βγει πολύ χειρότερο. Χωρίζεις τα μαλλιά σε δύο μέρη, μπροστά και πίσω, και πιάνεις τα πίσω σε μια αλογοουρά. Μετά απλά στερεώνεις τις μπροστινές τούφες γύρω από την αλογοουρά.”

“Τελικές σκέψεις: Ε, ήταν εντάξει. Φαινόταν σαν πιο ιδιαίτερη αλογοουρά. Βασικά απλά στερεώνεις τις μπροστινές τούφες πάνω στην αλογοουρά για να δείχνει διαφορετική και μετά κάνεις μπούκλες. Μπορεί να το ξανακάνω.”

6. “Είναι άλλο πράγμα να δένεις κορδόνια και άλλο να δένεις μαλλιά. Πάσο.”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.”

“Πώς λειτουργεί: Όχι, όχι, όχι. Πέρα από το γεγονός ότι μου μπήκε λακ στο μάτι, υπήρχαν αρκετά πράγματα που δεν είναι εντάξει με αυτό το χτένισμα. Πρώτον, πρέπει να δέσεις κανονικά τα μαλλιά σου φιόγκο. Δεν μπερδεύτηκαν, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα (όπως και το να βάζεις ένα λαστιχάκι από καουτσούκ στα μαλλιά σου). Έκανα μπούκλες όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα μου άρεσε ο φιόγκος.”

“Τελικές σκέψεις: Οι μόνες μου σκέψεις γι’αυτό είναι ότι είμαι τεμπέλα και μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες. Ο φιόγκος είναι ό,τι να’ναι.”

7. “Ναι! Νικητής!! Έχω όγκο στα μαλλιά μου!”

“Η εκδοχή του Pinterest:”

“Η δική μου εκδοχή:”

“Χρόνος: 4 λεπτά.”

“Πώς λειτουργεί: Είναι πανέξυπνο! Σημείωση: Το κλειδί είναι μία καλή λακ.”

“Τελικές σκέψεις: Μου άρεσε. Σοβαρά, φτιάξτε μια παράξενη αλογοουρά στο κεφάλι και κάντε μπούκλες. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα ψεκάσετε τις μπούκλες με λακ ΠΡΙΝ χαλάσετε την αλογοουρά. Όταν την χάλασα, τα μαλλιά μου είχαν όγκο. Ευχαριστώ – ΓΕΙΑ.”

Ποιο χτένισμα σας άρεσε περισσότερο;

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο