Δεν έχει δει ποτέ τον Μπαμπά της χωρίς Γένια. Δείτε την Απίστευτη Αντίδρασή της μόλις αντίκρισε το ξυρισμένο Πρόσωπό του!

Γενειάδες, μουστάκια και άλλα πολλά στυλ χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό ως μέσο μεταμφίεσης. Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου, να τ’ αλλάξεις, να τα μακρύνεις ή να τα ξυρίσεις, χωρίς να είσαι καν επαγγελματίας για να τους κάνεις μία αλλαγή. Όποιο απ’ αυτά και να επιλέξει κανείς, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει δραστικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Στην πραγματικότητα, η τροποποίηση της τριχοφυϊας του προσώπου, έχει υπάρξει ιστορικά ένα από τα βασικά εργαλεία γκληματιών σε φυγή. Όταν προσπαθείς να αποφύγεις τη σύλληψη και την αναγνώριση, είναι άγραφος κανόνας να υιοθετήσεις διαφορετική εμφάνιση! Πέρα από το να προσπαθείς να διαφύγεις, υπάρχουν πολλοί επιπρόσθετοι λόγοι για να επιλέξεις να ξυριστείς ή όχι.

Για έναν νεαρό πατέρα στο Σαν Ατόνιο στο Τέξας, οι λόγοι για να ξυρίσει τη γενειάδα του δεν σχετίζονταν με κάποιο έγκλημα. Στην ουσία, πήρε την απόφαση γι’ αυτήν τη μεγάλη αλλαγή εξαιτίας μίας επερχόμενης συνέντευξης για δουλειά και σκέφτηκε ότι το καλύτερο θα ήταν να εμφανιστεί φρεσκοξυρισμένος. Ωστόσο, πριν ξεφορτωθεί το εντυπωσιακό μούσι του, αποφάσισε να δει πως θ’ αντιδρούσε η επτά μηνών κόρη του.

Πλάνα των δυο τους να παίζουν κρυφτό, πριν εκείνος ξυριστεί, δείχνουν την αξιαγάπητη κορούλα του, Anistyn Claire, να γελάει και να χαμογελά στο μπαμπά της, ο οποίος κρύβει το πρόσωπό του πίσω από μία καφέ χνουδωτή κουβέρτα. Το βίντεο ύστερα πηδάει στο σημείο που παίζουν το ίδιο παιχνίδι, αφού όμως ο πατέρας έχει ξυριστεί, αλλά δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ολόκληρο το πρόσωπό του στην Anistyn Claire.

Όταν τελικά ρίχνει κάτω την κουβέρτα και η μικρή κόρη του βλέπει για πρώτη φορά το γυμvό, ξυρισμένο πρόσωπό του, δεν ξέρει τι να κάνει ή πως να νιώσει! Το ξύρισμα άλλαξε τόσο πολύ την εμφάνισή του που εκείνη φαίνεται να μην τον αναγνωρίζει καν και οι εκφράσεις στο πρόσωπό της κυμαίνονται από εκείνες της σύγχυσης σε φόβου. Σύντομα, πέφτει μπροστά, χαμηλώνει το κεφάλι της και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για ν’ αποφύγει την οπτική επαφή με τον μπαμπά της, ο οποίος ξαφνικά έχει γίνει ένας ξένος!

Ο μπαμπάς προσπαθεί να ηρεμήσει και να καθησυχάσει τη μικρή του κόρη, όμως αποδεικνύεται πολύ έντονο όλο αυτό για την καημένη Anistyn Claire, η οποία βάζει τα κλάματα. Η αντίδρασή της είναι αξιολάτρευτη και μέσα σε λίγη ώρα θα συνηθίσει την καινούρια εμφάνιση του μπαμπά της. Κι ο μπαμπάς θα το συνηθίσει, μόνο που μπορεί να του πάρει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι στην κόρη του. Στο βάθος ακούμε τη σύζυγό του να λέει “Μάλλον κι ο μπαμπάς θέλει να βάλει τα κλάματα γι’ αυτό!“.

Credits: Sun Gazing

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο