Δείτε ΤΙ κάνει αυτός ο Χειρούργος στα Παιδιά που Μπαίνουν για Επέμβαση και θα του Βγάλετε το Καπέλο. Χίλια Μπράβο Γιατρέ!

Στους περισσότερους δεν αρέσει να μένουν στο νοσοκομείο, καθώς δεν είναι από τα πιο «χαρούμενα» μέρη. Αλλά όταν ο γιατρός σας σας λέει ότι θα πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, μας κυριεύει ο τρόμος, πόσο μάλλον τα μικρά παιδιά.

Ένα μικρό αγόρι έπαθε το σοκ της ζωής του, όταν ξύπνησε μετά τη χειρουργική επέμβαση του. Ακόμη και οι γονείς του όμως δεν ήξεραν ότι ο γιατρός έκρυβε κάτι.

Όταν ένα ανώνυμο μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν, κανείς όμως δεν υποψιαζόταν ότι θα ξυπνούσε με ένα νέο και βελτιωμένο καλύτερο φίλο. Ένας ευγενικός γιατρός, ο Δρ. Groth στο Νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν θεώρησε σωστό έτσι ώστε ο καλύτερος φίλος του παιδιού, ένα λούτρινο παιχνίδι, να λάβει τις πρώτες βοήθειες που χρειαζόταν απεγνωσμένα εντελώς δωρεάν!

Οι γονείς του έμειναν έκπληκτοι και δεν αποτελεί έκπληξη που έγινε viral.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δρ. Groth έκανε κάτι τέτοιο για τους μικρούς του ασθενείς. Και μια άλλη φορά η μητέρα Kate Kaddatz ανακάλυψε το αρκουδάκι του γιου της να έχει ένα δέσιμο στο ένα πόδι σε μία επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Το ταλέντο του Δρ. Groth δεν είναι μόνο η χειρουργική. Όταν ο Elmo δεν ένιωθε πολύ καλά, ο καλός γιατρός του έκανε ακτινογραφίες για να του κάνει διάγνωση!

Όταν η κόρη της Holly Decker Lamb έκανε εγχείρηση στο αυτί της, το ίδιο έγινε και για την λούτρινη γατούλα της!

Και ο Cookie Monster έλαβε τις πρώτες βοήθειες κατά την παραμονή της ιδιοκτήτριάς του στο Νοσοκομείο Παίδων του Ουινσκόνσιν.

Ο Δρ. Goth εκτός από άριστες ικανότητες στην ιατρική, ξέρει και πως να χαροποιήσει και τους μικρούς του ασθενείς!

Credit: Hearteternal

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο