Δείτε τη νέα απόχρωση για τα μαλλιά σε Χρώμα Κανέλας. Θα ξετρελαθείτε!

Αν η τελευταία σας εμμονή είναι το brond χρώμα, τότε αυτό το νέο χρώμα κανέλας, με ανάμειξη ανοιχτών και πιο σκούρων αποχρώσεων, είναι το ιδανικό χρώμα για σας. 

Ο κομμωτής Ryan Pearl του κομμωτηρίου Cutler Salon στη NYC πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Mane Addicts  για να διαμορφώσουν ένα νέο χρώμα που θα σας κάνει να σας τρέχουν τα σάλια.

“Μου αρέσει να εξηγώ αυτό το χρώμα στους πελάτες μου με έναν τρόπο που να θυμίζει φαγητό. Είναι πιο εύκολο από το να πω ‘ζεστούς τόνους’, ψυχρούς τόνους’, που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν,” λέει ο Pearl.

@natalia_borges is the perfect canvas #pearlsgirls #cutlersoho #maneaddicts

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ryanpearl23 στις

Αρχικά ξεκίνησε από τις ρίζες, βάζοντας ένα χρώμα που ταιριάζει καλά με το συνηθισμένο χρώμα βάσης της, έτσι ώστε όταν μεγαλώσουν να μην φαίνεται παράξενο. Μετά χρησιμοποίησε ένα συνδυασμό από χρώμα και αλουμινόχαρτο για να καταφέρει αυτή την απόχρωση κανέλας. 

I’m obsessed with my new hair color!! I love hair!! And this guy?? @ryanpearl23 knows how to make me happy! Thank you! #cutler #ryanpearlhair #thebest ?? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Natalia Borges (@natalia_borges) στις

Πώς σας φάνηκε; Πιστεύετε ότι υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από τις τέλειες ανταύγειες και επιδόρπιο; Η απάντηση είναι όχι, δεν υπάρχει.

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο