Δείτε ΠΩΣ θα έπρεπε να ήταν κανονικά οι Κοριτσίστικες Κούκλες αν δεν είχαν ίχνος Μακιγιάζ. Οι διαφορές θα σας Σοκάρουν!

Μια γυναίκα, ξεβάφει, αλλάζει ρούχα και μαλλιά και μεταμορφώνει ολοκληρωτικά διάφορες κούκλες, με σκοπό να δείξει πως θα έπρεπε να είναι κανονικά για να δίνονται στα μικρά παιδιά. Είναι απίθανο το πώς τις μεταμορφώνει και δίνει στην κάθε μια, μια μοναδική προσωπικότητα.

Milly

Η Milly, είναι μια έξυπνη και ζωηρή νεαρή κοπέλα. Είναι αυθόρμητη και λατρεύει να παίζει με τις λέξεις. Κάνει πάντα τους φίλους και την οικογένειά της να γελούν, με τα πνευματώδη σχόλια και τα λογοπαίγνια της. Είναι αστεία και διορατική. Είναι ετοιμόλογη και το μυαλό της λειτουργεί πολύ γρήγορα.

Mary

Η Mary, είναι μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Είναι ευγενική και υπομονετική. Αγαπά τα λουλούδια, και για αυτό, χόμπι της είναι να τα αποξηραίνει και να κάνει συλλογή από διάφορα είδη φυτών.

Jo

Η Josephine, αγαπά πολύ τα χρώματα. Είναι ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης και χρησιμοποιεί το χρώμα για να εκφράσει τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της. Η ζωγραφική την ηρεμεί. Η Jo θέλει να σπουδάσει θεραπεία της παιδιατρικής τέχνης και να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία, να κατανοήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα, τους φόβους και τις πολύπλοκες σκέψεις τους.

Katie

Η Katie, είναι πολύ ευλύγιστη. Της αρέσει να αναρριχείται στα δέντρα, να αναπνέει καθαρό αέρα και να κάνει σκέψεις και όνειρα.

Η κάθε μια είναι μοναδική και έχει τη δική της προσωπικότητα!

Η γυναίκα που μεταμορφώνει αυτές τις κούκλες, λέει πως προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα επάνω τους. Ακόμη και τα ψηλοτάκουνά τους, τα μετατρέπει σε παπούτσια μπαλαρίνας.

Nancy

Η Nancy, είναι η πιο γλυκιά και πιστή φίλη του κόσμου. Είναι ευαίσθητη, αστεία και νοιάζεται πάντα για τους άλλους. Λατρεύει τις πιτζάμες της και ξέρει να παίζει μπάλα καλύτερα από οποιοδήποτε αγόρι.

Jess

Η Jess, είναι μικροσκοπική αλλά πολύ γρήγορη. Είναι αρχηγός μιας ομάδας ποδοσφαίρου και φημίζεται για την πειθαρχία και την αντοχή της.

Το κορίτσι των λουλουδιών

Celia

Η Celia, λατρεύει το χορό. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της χορεύει. Αγαπημένο της μπαλέτο είναι η λίμνη των κύκνων.

Τέλεια ατελείς!



Κάθε κούκλα έχει τη δική της μοναδική ατέλεια, και αυτό γιατί είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αγαπάμε κάποιον για αυτό που είναι και για αυτό που είναι ικανός να κάνει, και όχι για την εμφάνισή του.

Credit: BoredPanda

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο