Δείτε ΠΟΣΟ Εύκολα μπορείτε να Μάθετε το Παιδί σας να Χρησιμοποιεί το Γιογιό. Θέλει Μόνο 3 Μέρες!

Αναμφίβολα, όλοι οι γονείς χαίρονται βλέποντας τα παιδιά τους σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους.

Μερικά από αυτά τα στάδια είναι πιο περίπλοκα από κάποια άλλα, ειδικά στην περίπτωση που τα παιδιά κάνουν τη μετάβαση από τις πάνες στη χρήση ενός γιογιό.

Αυτός είναι συχνά ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος, όμως ανακαλύψαμε μια εκπληκτική τεχνική που λειτουργεί 100%.

Σύμφωνα με την τεχνική Fellom, το παιδί πρέπει να είναι γυμνό από τη μέση και κάτω (όταν είναι στο σπίτι) και να του φοράτε φαρδιά παντελόνια με καθόλου εσώρουχα ή πάνα από μέσα (όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού).

Ωστόσο, συνιστάται το παιδί σας να εξακολουθεί να φοράει πάνες τη νύχτα.

Θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής για την εφαρμογή αυτής της μεθόδου:

  • Τοποθετήστε αρκετά γιογιο. Ιδανικά, τοποθετήστε ένα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.
  • Πάντα να έχετε πάνες και αρκετά παντελόνια διαθέσιμα σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Αν ζείτε σε μέρος όπου έχει συχνά κρύο, φροντίστε να αυξήσετε την θέρμανση και φορέστε κάλτσες στα πόδια του παιδιού σας κατά τη διάρκεια της μεθόδου.

Την πρώτη μέρα:

  • Έχετε το παιδί σας γυμνό από τη μέση και κάτω για όλη την ημέρα. Έχετε το νου σας στο παιδί. Όταν θελήσει να κάνει την ανάγκη του, μεταφέρτε το στο πλησιέστερο γιογιό.
  • Επιτρέψτε στο παιδί σας να καταναλώσει αλμυρά σνακ ή τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, και βεβαιωθείτε ότι πίνει πολλά υγρά, έτσι ώστε να θέλει να ουρεί συχνά.
  • Όταν εσείς ή ο άλλος γονιός πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα, πάρτε το παιδί σας μαζί. Δείξτε του όλα τα διαφορετικά βήματα που κάνουν οι ενήλικες. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν πολύ γρήγορα πράγματα μέσα από παραδείγματα.
  • Επιβραβεύστε το παιδί σας κάθε φορά που καταφέρνει να χρησιμοποιήσει το γιογιό σωστά. Μόλις το έχει καταφέρει αυτό 10-12 φορές, τα παιδιά αρχίζουν να είναι σε θέση να το χρησιμοποιούν μόνα τους.
  • Αν το παιδί σας δεν καταφέρει να χρησιμοποιήσει το γιογιό, μη το επιπλήξετε ή μη συμπεριφέρεστε κατά τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει να αισθάνεται ντροπή. Αντίθετα, απλά πείτε «Το κατούρημα / κακάκια πηγαίνουν στο γιογιό.»
  • Πριν από τον ύπνο, πείτε στο παιδί σας ότι είναι καιρός να χρησιμοποιεί το γιογιό (αποφεύγοντας να το ρωτήσετε αν θέλει). Βάλτε του πάνα λίγο πριν κοιμηθεί για να αποφευχθούν μικροατυχήματα.

Τη δεύτερη μέρα:

  • Επαναλάβετε τη μέθοδο που χρησιμοποιήσατε την πρώτη ημέρα. Ωστόσο, κατά τη δεύτερη ημέρα θα πρέπει να βγείτε έξω από το σπίτι για μια ώρα το απόγευμα. Περιμένετε το παιδί σας να κατουρήσει στο γιο-γιο, και στη συνέχεια να βγείτε έξω αμέσως μετά. Αυτό βοηθά το παιδί να μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα εθελοντικά.
  • Όταν φεύγετε από το σπίτι, το παιδί σας πρέπει να φοράει φαρδιά παντελόνια χωρίς τίποτα άλλο από μέσα. Μην του φοράτε πάνα ή κανονικό εσώρουχο. Ο στόχος είναι να βγείτε έξω και να πάτε πίσω στο σπίτι χωρίς να έχει κάποιο ατύχημα και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το γιογιό όταν είναι έξω.
  • Μείνετε κοντά στο σπίτι σας. Απλά κάντε μια βόλτα γύρω από τη γειτονιά. Μπορείτε να πάρετε ένα φορητό γιογιό μαζί σας.

Την τρίτη ημέρα:

  • Ακολουθήστε τις οδηγίες που ακολούθησατε την πρώτη ημέρα, αλλά τώρα θα πρέπει βγείτε έξω από το σπίτι δύο φορές: μία ώρα το πρωί και μία ώρα το απόγευμα. Κάθε φορά, να λέτε στο παιδί σας να χρησιμοποιήσει το γιογιό πριν βγείτε έξω.
  • Και πάλι, όταν βγαίνετε έξω, το παιδί σας θα πρέπει να φοράει χαλαρά παντελόνια με τίποτα από μέσα. Πάρτε το φορητό γιογιό και μια αλλαξιά ρούχα για την περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Αν δεν έχετε καλά αποτελέσματα, περιμένετε περίπου 6-8 εβδομάδες για να προσπαθήσετε ξανά. Να θυμάστε ότι αυτή η τεχνική απαιτεί υπομονή, πολλή υποστήριξη, και χρόνο.

Credit: BrightSide

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο