Δίδυμα Αδέρφια παίζουν ανέμελα με την Συρταριέρα. Αυτό όμως που συνέβη Δευτερόλεπτα μετά είναι ο Εφιάλτης ΚΑΘΕ Γονιού!

Δύο γονείς από τη Γιούτα των ΗΠΑ έμαθαν ένα πολύτιμο μάθημα, βλέποντας το υλικό της κάμερας παρακολούθησης που είχαν στήσει στο παιδικό δωμάτιο των δίδυμων γιων τους.

Όπως μετέδωσε το CNN, τα δίδυμα αγόρια Brock και Bowdy Shoff έπαιζαν με το κομοδίνο στο δωμάτιό τους, όταν το έπιπλο ανετράπη και έπεσε πάνω στο κεφάλι του Brock και τον ακινητοποίησε στο πάτωμα.

Ο Bowdy γρήγορα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βοηθήσει τον αδερφό του και άρχισε να σπρώχνει το βαρύ έπιπλο για να επεγκλωβιστεί ο αδερφός του.

Η μητέρα των παιδιών κοιμόταν όσο συνέβη το περιστατικό και δεν παρατήρησε ότι κάτι πήγε στραβά μέχρι να μπει στο δωμάτιο των παιδιών και να δει αργότερα το βίντεο. Ευτυχώς, τα παιδιά χαίρουν άκρας υγείας και δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά.

Οι γονείς αποφάσισαν να μοιραστούν το βίντεο στο Διαδίκτυο για να καταστήσουν γνωστούς τους κινδύνους των επίπλων που δεν είναι ασφαλισμένα και δεμένα σε τοίχο.

Ο πατέρας των παιδιών δήλωσε: «Ήμουν διστακτικός στην αρχή στη δημοσιοποίηση του βίντεο, αλλά το έκανα για να ενημερώσω το ευρύ κοινό ότι υπάρχει κίνδυνος με μεγάλα έπιπλα και παιδιά, αλλά νιώθω και ευγνώμων για το εκπληκτικό δεσμό που μοιράζονται τα δίδυμα παιδιά.»

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο πατέρας ανέφερε ότι το σπίτι ήταν πολύ προστατευμένο ως προς τα παιδιά, αλλά ποτέ δε του πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσαν να πέσουν έπιπλα πάνω στα παιδιά.

Το ζήτημα με έπιπλα που πέφτουν είχε απασχολήσει και παλιότερα τη κοινή γνώμη, καθώς το 2016, η ΙΚΕΑ ανακάλεσε 29 εκατομμύρια κομοδίνα, όταν τρία παιδιά καταπλακώθηκαν από έπιπλα που έπεσαν πάνω τους. Η εταιρεία αντιμετώπισε νομικές κατηγορίες για έλλειψη ενημέρωσης του κοινού.

Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποφύγει κάποιος την ανατροπή ενός επίπλου πάνω σε παιδιά. Όπως για παράδειγμα ειδικοί ιμάντες που δένονται σε τοίχο και στα έπιπλα με σκοπό να τα συγκρατούν.

Credit: DavidWolfe

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο