Γυμvάστρια με 1 Εκατομμύριο Followers, Αποκαλύπτει την Αλήθεια Πίσω από τα «Καλοσχηματισμένα Κορμιά» του Instagram.

Έχετε κοιτάξει ποτέ τον εαυτό σας στον καθρέφτη και συνειδητοποιήσατε ότι κινείστε για να δείτε πώς δείχνετε και από άλλες γωνίες; Έχετε παρατηρήσει ότι φαίνεται καλύτεροι όταν στέκεστε με συγκεκριμένο τρόπο; Έχετε παρατηρήσει ότι το σώμα σας κινείται όπως πρέπει να κινείται ένα σώμα και ότι αλλάζει την μορφή του ελαφρά για να μπορείτε να κινείστε;

Όταν κάθεστε, η κοιλιά σας μαζεύει και προεξέχει, λίγο ή πολύ. Όταν γυρνάτε, το δέρμα σας σχηματίζει δίπλες. Τα σώματα μας κινούνται με αυτό τον τρόπο και δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε αγύμναστοι. Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι το παραπανίσιο δέρμα ή το λίπος που μαζεύεται είναι κακό και απωθητικό και καταλήγουμε να μισούμε το σώμα μας.

Τα σώματα μας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να είμαστε ασφαλείς και να κινούμαστε στον κόσμο και τους αξίζει να τα αγαπάμε. Είναι δύσκολο να το καταλάβουμε αυτό όμως – είναι πιο εύκολο να είμαστε κακοί με το σώμα μας. Μια γυναίκα αποδεικνύει ότι ακόμα και οι πιο υγιείς άνθρωποι έχουν δίπλες και οτιδήποτε για το οποίο κατακρίνουμε το σώμα μας, είναι εντάξει και πολύ φυσιολογικό.
Όλοι έχουν μια καλή γωνία.

Όλοι έχουν και μια «άσχημη» γωνία. Το καλό με την φωτογραφία είναι ότι μπορείς να είσαι βέβαιος ότι βγάζεις μόνο την «καλή» πλευρά.

Η γυμνάστρια Anna Victoria ξέρει πώς να βγάζει την καλή της πλευρά.

Είναι η ιδρύτρια του Fit Body Guides, το οποίο προσφέρει δίαιτες και προγράμματα γυμναστικής 12 εβδομάδων. Είναι, επίσης, πολύ δημοφιλής και στο Instagram με περίπου 1 εκατομμύριο followers!

Η Anna ξέρει ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τις φωτογραφίες της και κάποιες μπορεί να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους.

«Βλέπεις τόσες γυναίκες στο Instagram και δεν ξέρεις ότι στην πραγματικότητα ποζάρουν. Τα κορίτσια το βλέπουν αυτό και σκέφτονται ότι αυτές οι γυναίκες είναι έτσι πάντα. Αλλά δεν είναι αλήθεια.»

Για να δείξει στις γυναίκες ότι ακόμα και τα μοντέλα του Instagram έχουν «άσχημες» πλευρές, ανέβασε μια ξεχωριστή φωτογραφία.

«Η φωτογραφία στα αριστερά βγήκε μια βδομάδα πριν τον γάμο. Και η φωτογραφία στα δεξιά τραβήχτηκε… 2 λεπτά μετά! Κάποιος μου είπε πρόσφατα ότι όλοι έχουμε τις καλές και τις άσχημες γωνίες μας, γιατί λοιπόν να είναι πιο σημαντικές οι άσχημες από τις καλές; Αν επικεντρωθείτε στο πόσο άσχημοι βγαίνετε από τις άσχημες γωνίες, τουλάχιστον επικεντρωθείτε και στο πόσο καλοί βγαίνετε από τις καλές σας γωνίες!»

Η Anna θεώρησε σημαντικό να δουν οι followers ΟΛΕΣ της πλευρές της.

«Όσον αφορά εμένα, ποζάρω και μετά κάθομαι και φαίνεται η κοιλιά μου», είπε. «Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο να βλέπουν τα κορίτσια τις φωτογραφίες όπου ποζάρω και να μην ξέρουν ότι όταν κάθομαι είμαι σαν κανονικός άνθρωπος. Μετά βίας φαίνονται οι κοιλιακοί μου!»

Θέλει επίσης να τονίσει ότι δεν μισεί τις «άσχημες» γωνίες της.

«Δεν κλαίω όταν βλέπω τις άσχημες γωνίες μου», είπε. «Έχει να κάνει περισσότερο με το ότι ξέρω πως στις φωτογραφίες υπάρχουν περισσότερα από αυτά που βλέπεις και πως αυτές οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο είναι αποτέλεσμα πόζας. Έχει να κάνει περισσότερο με το μήνυμα που θέλω να περάσω, παρά με εμένα.»

Credit: diply.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο