Αυτή είναι η Αλήθεια για τα Καλλίγραμμα Μοντέλα. Παγκόσμιος Διασυρμός για τη Victoria Secret και τα Μοντέλα της.

Η Victoria Secret αποδοκιμάζεται για άλλη μια φορά εξαιτίας λάθους photoshop σε διόρθωση φωτογραφιών. Ο κολοσσός των εσωpούχων δέχεται έντονη κριτική από πελάτες επειδή εξαφάνισε (airbrush) απ ότι φαίνεται τα μισά oπiσθια μοντέλου.Μια εικόνα που αναρτήθηκε στο Facebook τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάζει την πίσω όψη ενός καστανού μοντέλου, που ποζάρει στον τοίχο φορώντας μόνο ένα σλιπάκι της γνωστή μάρκας που σουρώνει στα φουσκωμένα του ¨μάγουλα¨.Καθώς όμως τα μισά oπiσθια είναι φυσικά και στρογγυλά, το άλλο μισό είναι αρκετά ύποπτο και φαίνεται να έχει πειραχτεί από το πρόγραμμα για να δείχνει πιο λείο.Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο και θα καταλάβετε.

Η πανωλεθρία του πισιvού. Οι πελάτες κατηγορούν τηVictoria για επέμβαση στις φωτογραφίες της χρησιμοποιώντας τον αερογράφο, προκειμένου να σβηστούν τα μισά oπiσθια.

Ασύμμετρο. Μια πλευρά είναι στρογγυλή ενώ η άλλη φαίνεται να συνδέεται με το πόδι της.

Βαριές κουβέντες. Οι οπαδοί στο Facebook σχολίασαν πολύ επικριτικά την εταιρεία και υπενθύμισαν ότι η μάρκα American Eagle έδωσε υπόσχεση να καταργήσει το photoshop

Τι πράγμα; Κάποιοι αστειεύονται με το γεγονός ότι η διαφήμιση επικεντρώνεται σε φουσκωτά oπiσθια όταν απ ότι φαίνεται τα μισά έχουν αφαιρεθεί.Οι ακόλουθοι αμέσως έσπευσαν να τονίσουν και να καυτηριάσουν την αποτυχία -Photoshop όπως τη χαρακτηρίζουν, επιπλήττοντας τη Victoria Secret για φανερή επέμβαση στις φωτογραφίες των μοντέλων της.«Δεν νομίζω πως μπορείς να το αποκαλέσεις «φουσκωτό», αν φουσκώνει μοναχά το ένα μάγουλο», σχολιάζει εύστοχα η Lara Lofdahl.Η Rachel Anderson προτείνει ένα θεατρικό έργο εμπνευσμένο από τη φωτογραφία της λεζάντας «Αληθινά, Παθιασμένα, Φουσκωτά » – «Αληθινά, Παθιασμένα, Παραμορφωμένα » #προσπάθησε πάλι Vicky».Πολλοί επίσης επεσήμαναν πως η εταιρεία θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον κατάλογο Aerial. Πέρυσι η μάρκα American Eagle έδωσε υπόσχεση να καταργήσει το photoshop στις διαφημίσεις της, γεγονός που χαροποίησε τους χιλιάδες οπαδούς της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria’s Secret έχει αποδοκιμαστεί για τις πρακτικές της.Για χρόνια γίνεται λόγος για μέρη του σώματος που λείπουν και παράξενες αναλογίες

Φυσικά η Victoria’s Secret δεν είναι η μόνη εταιρεία που χρησιμοποιεί τέτοια προγράμματα για να κάνει αλλαγές σε φωτογραφίες, με περιοδικά και ακόμα και επώνυμες που περνούν τις φωτογραφίες τις από photoshop πριν τις ανεβάσουν στη σελίδα τους στο instagram.Ωστόσο, πολλοί λένε πως έτσι προσπαθούν να προωθήσουν μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς – βέβαια το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του και είναι πολύ ντροπιαστικό.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο