Αυτές είναι οι 14 ΠΙΟ όμορφες Γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι στο Νο.1

1. Charlotte Casiraghi

Η 30χρονη Charlotte Casiraghi έχει περιουσία 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι το δεύτερο παιδί της Caroline, της πριγκίπισσας του Μονακό, και του βιομήχανου Stefano Casiraghi. Είναι όγδοη στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο.

2. Marie Besnier Beauvalot

Η 35χρονη Marie Besnier Beauvalot έχει περιουσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Κληρονόμησε το 100% μιας γαλλικής εταιρίας γαλακτοκομικών, της Lactalis, μαζί με τους αδερφούς της το 2000.

3. Perenna Kei

Η 26χρονη Perenna Kei έχει περιουσία 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Της ανήκει το 85% του Logan Property Holdings μέσω οικογενειακού καταπιστεύματος και πολλές εταιρίες. Το Logan Property πουλά πολυτελή σπίτια στο Shenzhen.

4. Sara Blakely

Η 45χρονη Sara Blakely έχει περιουσία 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Είναι η ιδρύτρια της αμερικανικής εταιρίας Spanx η οποία παράγει εσώρουχα, παντελόνια και κολάν.

5. Aerin Lauder

Η 46χρονη Aerin Lauder έχει περιουσία 1,85 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι κληρονόμος της Estee Lauder και της ανήκουν 16 εκατομμύρια μετοχές. Επίσης, έχει την δική της σειρά με αρώματα, καλλυντικά και έπιπλα η οποία ονομάζεται Aerin.

6. Tamara Ecclestone
Η 32χρονη Tamara Ecclestone υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Bernie Ecclestone, επικεφαλής του ομίλου Formula 1.

7. Dylan Lauren

Είναι κόρη του σχεδιαστή Ralph Lauren και έχει περιουσία 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντί να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, άνοιξε το Dylan’s Candy, μια παγκόσμια αλυσίδα με ζαχαρωτά.

8. Laurene Powell Jobs

Η σύζυγος του Steve Jobs έχει περιουσία 20,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ιδρύτρια του Emerson Collective, ενός οργανισμού που υπερασπίζεται τις πολιτικές αναμόρφωσης στην παιδεία και το μεταναστευτικό, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

9. Ivanka Trump

Η περιουσία της υπολογίζεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι αντιπρόεδρος ανάπτυξης και εξαγορών στην εταιρία του πατέρα της, το Trump Organisation, και μία από τις κυριότερες συμβούλους της στην εκλογική του καμπάνια το 2016.

10. Josie Ho

Η κόρη του Stanley Ho, μεγιστάνα των καζίνο, υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Josie Ho εμφανίστηκε σε μερικές ταινίες σαν ιερόδουλη, κάτι που έκανε τον πατέρα της έξαλλο. Αλλά συνεχίζει να έχει πρόσβαση στην οικογενειακή περιουσία.

11. Anna Anissimova

Γνωστή και ως Ρωσίδα Paris Hilton, η Anna Anissimova έχει περιουσία 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας της ήταν έμπορος μετάλλων. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, την ηθοποιία και τα κτηματομεσιτικά.

12. Amanda Hearst

Η 32χρονη Amanda Hearst υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι κληρονόμος του ιδρύματος Hearst και ιδρύτρια του Friends of Finn, ενός οργανισμού που αποτρέπει την κακοποίηση νεαρών σκύλων. Επίσης, είναι αναπληρώτρια διευθύντρια αγορών στο Marie Claire.

13. Holly Branson

Η κόρη του επιχειρηματία Sir Richard Branson υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Σπούδασε νευρολογία και εργάζεται στο τμήμα νευρολογίας στο Chelsea and Westminster Hospital.

14. Georgina Bloomberg

Η Georgina Bloomberg έχει περιουσία 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι κόρη του Michael Bloomberg, πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης. Ξεκίνησε την ιππασία από μικρή ηλικία και την εξέλιξε σε καριέρα.

Credit: 9gag

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο