Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι Άντρες βγάζουν διαφορετικά τις Μπλούζες τους από τις Γυναίκες;

Αναμφίβολα, υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και μία από αυτές θα συζητήσουμε σήμερα σε αυτό το άρθρο. Πολλοί αναρωτιούνται στο διαδίκτυο γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές τεχνικές και μέθοδο να βγάζουν τις μπλούζες τους.

Αυτή η ερώτηση είναι συχνή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Quora, το Reddit, το Tumblr κτλ. Πρόσφατα όμως, αυτό το μυστηριώδες ερώτημα λύθηκε από έναν χρήστη του Tumblr. Ας μάθουμε λοιπόν ποια είναι τελικά η αιτία που χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους.

Οι γυναίκες σταυρώνουν τα χέρια στη μέση τους και στη συνέχεια τραβάνε την μπλούζα προς τα επάνω.

Ενώ από την άλλη, οι άνδρες βάζουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους, στους ώμους και ύστερα βγάζουν την μπλούζα τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον χρήστη του Τumblr, το φύλο δεν έχει καμία σχέση με το πως βγάζουμε τις μπλούζες μας. Αντ’ αυτού, έχει σχέση με το είδος των ρούχων που φοράμε.

Οι γυναίκες προτιμούν να φορούν πιο εφαρμοστές και μικρότερες μπλούζες. Έτσι, τους είναι πιο εύκολο να βγάζουν την μπλούζα τραβώντας την από τη μέση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο η μπλούζα να γλιστρίσει στο σώμα αντί να την τραβάς από πάνω.

Ενώ οι άνδρες που φοράνε συνήθως πιο φαρδιά και μακριά ρούχα, μπορούνε εύκολα να τραβήξουν την μπλούζα πάνω από το κεφάλι τους.

Credits: Witty Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο