Μόνος Πατέρας μαθαίνει πως να φτιάχνει τα Μαλλιά της Κόρης του και έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Το να είσαι πατέρας που μεγαλώνεις μία κόρη μόνος σου, σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως ο Gary Wickherst που μεγαλώνει μόνος του το κοpιτσάκι του, την Izzy. Ένα από τα πολλά καθήκοντά του είναι το χτένισμα των μαλλιών της τα πρωινά, αλλά δυσκολευόταν ακόμα και με μια απλή αλογοουρά!

Αυτή είναι μια φωτογραφία του Gary πριν από ένα χρόνο. Της κόβει τις αφέλειες, αλλά η μικρή σίγουρα δεν φαίνεται να το απολαμβάνει…

Γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορούσε να της έχει τα μαλλιά για πάντα κοντά, αποφάσισε να μάθει μερικά χτενίσματα για να την περιποιηθεί. Επισκέφθηκε λοιπόν το τμήμα καλλυντικών στο IntelliTec College, όπου εργάζεται στις κρατήσεις.

Μετά από μερικές ώρες πρακτικής σε μία κούκλα, έμαθε τη βασική αλογοουρά, την πλεξούδα και έναν κότσο και ήταν έτοιμος να τα δοκιμάσει στην Izzy!

Και σύντομα άρχισε να πειραματίζεται και με πιο περίπλοκα χτενίσματα!

Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά όλα αυτά τα χτενίσματα βασίζονται στη βασική τεχνική που έμαθε στο πρώτο του μάθημα.

Μπορεί όλο αυτό να ξεκίνησε για να ευχαριστήσει την Izzy, αλλά ο Gary έχει αρχίσει να απολαμβάνει πραγματικά το χόμπι του!

Αυτή η ιστορία έχει συγκεντρώσει πολλή προσοχή και πολλοί άλλοι πατέρες εξέφρασαν την επιθυμία τους να μάθουν πως να φτιάχνουν τα μαλλιά από τις κόρες τους. Έτσι, στο IntelliTach ξεκίνησε μία καμπάνια όπου οι μπαμπάδες μπορούν να πάνε και να μάθουν μερικά βασικά χτενίσματα.

Ο Gary έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλούς μόνους γονείς εκεί έξω. Η συμβουλή του γι’ αυτούς είναι να αφήσουν τη ζώνη άνεσής τους και να μάθουν ό,τι χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες του παιδιού τους.

Ένας μόνος μπαμπάς μπορεί να μάθει πολλά πράγματα για την κόρη του και ο Gary αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που ένας μπαμπάς δεν μπορεί να προσφέρει. Κάνει πολύ καλή δουλειά και δίνει στην Izzy τα πάντα. Μας άρεσε πολύ η προσπάθεια του Gary και είμαστε σίγουροι ότι η Izzy θα μεγαλώσει και θα γίνει μια έξυπνη γυναίκα με αυτοπεποίθηση!

Credits: TVP

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο