Γοητευτικός καθηγητής, Πατρινός και κούκλος: Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Αντιγόνης Κουλουκάκου που της άλλαξε τη ζωή

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της, Νίκος Ράικος, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός που βλέπουμε ως “Ιουλία” στη “Γη της ελιάς”, είχε μάλιστα αρραβωνιαστεί τον ψυχολόγο που της έκλεψε την καρδιά τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ την είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια.Οι άνθρωποι παντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. απο μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα παντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε παντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε ανάρτηση στο Instagram, την οποία ωστόσο κατέβασε στη συνέχεια.

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες.

Η πρόταση γάμου, εχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Έχω και μονόπετρο, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Το έχω δύο χρόνια. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμως στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», αποκάλυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου για το πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ο αρραβωνιαστικός της είναι σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin ο Νίκος Ράικος, καθηγητής Ψυχολογίας στην Πολεμική Αεροπορία με καταγωγή από την Πάτρα, ενώ με την Αντιγόνη γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες της πόλης έχει ήδη έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ