Γοητευτικός, καταξιωμένος επιχειρηματίας και ιστιοπλόος: Γι αυτό μας έκρυβε η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου τον σύντροφό της

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η αγαπημένη ηθοποιός που τη δεκαετία του 2000 μεσουρανούσε στις τηλεοπτικές εκπομπές και μέχρι σήμερα είναι πολύ αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά τη μεγάλη της επιτυχία ”Σ’αγαπώ Μ’αγαπάς” στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη, ο κόσμος ήθελε να μάθει τα πάντα για αυτή όμως εκείνη συνήθως κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ο κόσμος θέλει να τη θυμάται για τη δουλειά της και όχι για τα προσωπικά της που φέρνει στο φως για να τραβήξει το ενδιαφέρον. Κρατώντας λοιπόν χαμηλό προφίλ, βλέπουμε για πρώτη φορά τον γοητευτικό σύντροφό της με τον οποίο μάλιστα έχουν προχωρήσει μαζί και σε μία επιχειρηματική κίνηση.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η πορεία στην υποκριτική και το πηγαίο χιούμορ

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 19 Ιουλίου του 1962. Ο πατέρας της ήταν μηχανολόγος και οι παππούδες της από την Κύπρο.
Στην πολύ επιτυχημένη καριέρα της Δήμητρας Παπαδοπούλου συμπεριλαμβάνονται η ηθοποιία, η συγγραφή εξαιρετικών σεναρίων και η σκηνοθεσία.

Είναι ευθύς χαρακτήρας και αρκετά αθυρόστομη, έχει πιστούς και καλούς φίλους, διαθέτει καυστικό χιούμορ, δεν πιστεύει στο γάμο, δεν είναι drama queen και ξέρει πολύ καλά να κρατάει αποστάσεις αν και εφόσον το θελήσει αν και πάντα εύχαρις.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η προσωπική ζωή και η μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό της

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αγαπάει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει.

Η ίδια, δεν αποκαλύπτει σχεδόν ποτέ και τίποτα για την προσωπική της ζωή ενώ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς και τα πολυσύχναστα μέρη. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως τα τελευταία 12 χρόνια βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό κύριο με τον οποίο μάλιστα και συγκατοικεί. Συγκεκριμένα, ο άντρας που φαίνεται πως έχει “κλέψει” την καρδιά της ηθοποιού, είναι ο Τηλέμαχος Αϊδίνης. Ο Τηλέμαχος Αϊδίνης είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους ενώ με την ηθοποιό, το 2018, ίδρυσαν από κοινού μία εταιρεία παραγωγής με το όνομα “PAPADOPOULOU-AIDINIS G.P.”

Related posts

Ξεπερνάει το διαζύγιο: Τρυφερές αγκαλιές με φόντο την Ακρόπολη για Τατιάνα Μπλάτνικ λίγες βδομάδες μετά

Είναι 17 ετών, της μοιάζει εκπληκτικά: Αυτή είναι η άγνωστη εγγονή της Παναγιωτοπούλου που τράβηξε τα βλέμματα

Δεν έβγαλε τα μαύρα γυαλιά, κράταγε αγκαλιά το φέρετρο: Η κίνηση του Σταμάτη Φασουλή στην κηδεία Παναγιωτοπούλου