Γοητευτικός γιατρός με πανέμορφη σύζυγο: Αυτός είναι ο γιος του Μανώλη Μητσιά που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε κοινή συνέντευξη με τον γιο του, Μίλτο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.Ο γιος του Μανώλη Μητσιά είναι γιατρός και δηλώνει περήφανος πατέρας.

«Η γυναίκα μου με αναπλήρωσε επάξια στο μεγάλωμα του γιου μου».

Και ο γιος του, Μίλτος είπε: «Θα τον ήθελα πιο πολύ αλλά έδωσε ένα βροντερό παρών στις μεγάλες αποφάσεις… Ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο.»

Και συνέχισε ο γιος του τραγουδιστή: «Από την ηλικία των 10 που είχε κάνει πολύ μεγάλο σουξέ συνειδητοποίησα το μέγεθος του πατέρα μου. Στο σπίτι μέσα ήταν ταπεινός, ήμασταν πολύ φυσιολογική οικογένεια. Όταν πήγαινα να περηφανευτώ μου έλεγε “ταπεινά”. Έγραφα από μικρός μουσική, δεν έχω φωνή. Μέχρι τα 15 μου το μυαλό μου γύριζε γύρω από τη μουσική αλλά ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, έγινα γιατρός. Απογαλακτίστηκα από το καλλιτεχνικό κομμάτι όταν πήγα να σπουδάσω οδοντίατρος και αφοσιώθηκα σε αυτό. Πήγα στη Νέα Υόρκη και μετά στη Γερμανία.»

Και πρόσθεσε ο γιος του: «Τσακώνομαι με τον πατέρα μου γιατί παραείναι ταπεινός και δεν αναδεικνύει το έργο του».

Και ο Μανώλης Μητσιάς τόνισε: «Ήθελα να γίνει κάτι, να σπουδάσει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής. Δεν φοβήθηκα ότι δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν τον αφήναμε ποτέ μόνο, πηγαίναμε μία εγώ μία η μητέρα του στην Αμερική.

Με τον γιο μου τσακωνόμαστε για τα εγγόνια μου, για να μην τα κακομαθαίνω. Καμαρώνω πολύ τον γιο μου, με πιάνουν ασθενείς στον δρόμο και μου δίνουν συγχαρητήρια»!

Δείτε τους εδώ

Related posts

“Πίνεις αυτό μετά από όσα έπαθες;” Η Ζωζώ βγήκε έξω μετά την περιπέτεια υγείας της και τα “έσπασε” σαν αριστοκράτισσα

Μετά τον Άρη υπάρχουν αρνητικά vibes: Σοκαρισμένη η Μαρία Αντωνά μετά το τροχαίο με γνωστό ράπερ

“Τι άλλο θα πάθει αυτό το κορίτσι;” Σοβαρό τροχαίο για τη Μαρία Αντωνά, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα