Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ζητώ συγγνώμη αν σε πλήγωσα…» – Ξέσπασε σε κλάματα για την Αννούλα Φλωρινιώτη

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έστειλε με ένα βίντεο το μήνυμά της στην Άννα Φλωρινιώτη την ώρα που εκείνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου (δείτε εδώ την ανατριχιαστική της αποκάλυψη 13 μέρες μετά).

Ξέσπασε σε κλάματα, απολογούμενη για τις φορές που μπορεί να την έχει πληγώσει, ακόμη και χωρίς να το θέλει, ενώ αποκάλυψε πως γνώρισε τον αδερφό της σκεπτόμενη τον γάμο και ποια ήταν τα όνειρά τους από μικρά παιδιά. Τέλος, εξήγησε πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης την έκανε μέλος της οικογένειάς του.

Τα κλάματα της Γωγώς Γαρυφάλλου για την Άννα Φλωρινιώτη

«Δεν με περίμενες ε; Ξέρεις πόσο δύσκολο ήταν όταν καλέστηκα να μιλήσω για σένα; Γιατί τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα εκφράσω με λόγια, γιατί είναι τεράστια. Αννούλα μου, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πλήγωσα κάποιες φορές. Ήταν άθελά μου. Δεν το έκανα επίτηδες. Ξέρεις ότι σε λατρεύω, δεν κάνω χωρίς εσένα. Πολλοί άλλοι θέλουν να είμαστε χώρια, αλλά εγώ… Τα χρόνια που δεν μιλάγαμε ήταν τα χειρότερα της ζωής μου. Να ξέρετε ότι με την Αννούλα δεν ταιριάζω σε τίποτα. Εγώ μια ζωή είμαι η φωτιά και η Αννούλα είναι ο πυροσβεστήρας που τρέχει να σβήσει αυτά που άναψα εγώ. Έτσι λειτουργούσε πάντα και σε μένα και στον Νικολάκη.

Δεν γνώρισα πρώτα την Αννούλα, κάνετε λάθος. Ένα απόγευμα στο Πασαλιμάνι, αντίκρισα τον Τζον Τζον, τον Νίκο Φλωρινιώτη. Εκεί χτύπησε η καρδούλα μου πάρα πολύ δυνατά και είπα ότι θέλω να γίνω η νύφη του. Εν τέλει αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, διότι μετά προέκυψε άλλο δέσιμο με όλη την οικογένεια, οπότε το άφησα λίγο στην άκρη.

Related posts

Κοντό μπλουζάκι, παντελόνι με παγιέτες: Η εμφάνιση της Μελίνας Νικολαίδη που θύμισε Βανδή επί εποχή Ντέμη

“Πώς πέρασαν είκοσι χρόνια;” Οι κούκλες κόρες της Μπαλατσινού σε ένα σπάνιο κλικ από τα παιδιά τους χρόνια

Μαυρισμένος, ξυρισμένος, με τατουάζ: Τα άλλαξε όλα ο Άγγελος Λάτσιος, στα καλύτερά του μετά τον χωρισμό από τη Γαία Μερκούρη