Γνωρίστηκαν από ένα αυτόγραφο: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα που στέκεται βράχος στις δύσκολες ώρες

Μάχη για τη ζωή του δίνει τη τελευταία εβδομάδα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) κατα τη διάρκεια προβών.

Η καρδιακή του λειτουργία φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αξονική εγκεφάλου δείχνει καθαρή και χωρίς συγκεντρώσεις αιματωμάτων.

Η γυναίκα «φύλακας άγγελος» στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα

Από το πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα δεν θα μπορούσε να λείψει η αγαπημένη του σύζυγος Κατερίνα, η οποία στέκεται φύλακας άγγελος στην περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μία κορούλα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκε με την Κατερίνα όταν εκείνη πήγε να του ζητήσει αυτόγραφο για την αδερφή της.

«Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές μαζί, ενώ προσπαθεί να απολαμβάνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη του, Ριάνα.

Κατερίνα Κόκοτα: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα που στέκεται σαν «φύλακας άγγελος» στο πλευρό του
«Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με το παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα, πιστεύω, που κάνουμε μαζί της είναι ότι συζητάμε και παίζουμε πάντα ένα παιχνίδι, όπου κάνει τη δασκάλα και εμείς τους μαθητές. Έτσι η Ριάνα έμαθε από το νηπιαγωγείο όλα τα μαθήματα», έχει δηλώσει ο Δημήτρης Κόκοτας.

Related posts

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού