Glam και εκθαμβωτική στα 90 της η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το εφαρμοστό φόρεμα με τις αλυσίδες και τα λαμπερά αξεσουάρ

Πρεμιέρα στο Θέατρο Ολύμπια έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία συμμετέχει στην οπερέτα “Οι απάχηδες των Αθηνών”. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία αψηφά την ηλικία της, εμφανίστηκε επί σκηνής πιο εκθαμβωτική και λαμπερή από ποτέ.

Η φινετσάτη εμφάνιση

Φόρεσε ένα εφαρμοστό μάξι φόρεμα με ασημί λεπτομέρειες και μεγάλο αστραφτερό περιδέραιο στον λαιμό της. Κομψή και λουσάτη όπως πάντα, μαγνήτισε τα βλέμματα με την πληθωρική εμφάνισή της στη σκηνή.

Με το γνωστό μπρίο και το σκέρτσο της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Φυσικά ο κόσμος την αποθέωσε με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Η σπάνια αναφορά

“Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ”, είπε στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι στο θέατρο η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τα πάρτι που έκανε στο εξοχικό της στην Κινέτα είπε: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε στη συνέχεια: “Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε, σύντομα ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω.

Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι αλλά χαλάλι γιατί ήταν πολύ όμορφα. Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε”.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»