Γκρέμισε τα στερεότυπα: Η κυρία Μαίρη τελείωσε το σχολείο και πήρε πτυχίο στα 61 της χρόνια μαζί με το σκυλάκι της

Η κυρία Μαίρη Γεωργίου είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει πάντοτε ως συντροφιά τον αγαπημένο της σκύλο Βίκτωρ όπου και να πάει.

Κατάφερε να πάρει το απολυτήριό της

Πέρασαν τα χρόνια και κάποια στιγμή ένας συνδυασμός συγκυριακών γεγονότων την οδήγησαν στα 59 της χρόνια να πάρει την μεγάλη απόφαση να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Τα παιδιά της παντρεύτηκαν και έφυγαν από το σπίτι και τότε γεννήθηκε η μεγάλη ερώτηση στο μυαλό της: “Εγώ, τι κάνω;”

“Χτύπησε το κουδουνάκι”, άνοιξε βιβλία, και ολοκλήρωσε την Β´ και Γ᾽ Λυκείου, και πέρυσι στα 61 της χρόνια, η Μαίρη Γεωργίου τελείωσε Διοίκηση και Οικονομία με 19,9 και φέτος παρέλαβε και δεύτερο πτυχίο στο ΕΠΑΛ στον Τουρισμό, με συνοδό τον αγαπημένο της Βίκτωρ, έναν σκύλο ράτσας Σπιτς ηλικίας 15 ετών.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη που κατόρθωσα και το πήρα και με τέτοιο βαθμό», δηλώνει με υπερηφάνεια στο pet-in.

«Επιτέλους! Μετά από τόση αγωνία, τόση κούραση, το πήρα! Το δεύτερο πτυχίο από το ΕΠΑΛ. Προσπάθησα, κουράστηκα, απελπίστηκα πολλές φορές, έχασα χρόνο από την ξεκούρασή μου 3 χρόνια τώρα, αλλά τελικά κατάφερα αυτό που χρόνια σκεφτόμουν, αλλά δεν τολμούσα να το κάνω. Μην αφήνετε τα όνειρα σας. Τολμήστε», γράφει στην ανάρτηση της στο Facebook.

Ο Βίκτωρ είναι μέλος της οικογένειας. Η κ. Γεωργίου έχει δύο παντρεμένα παιδιά και τέσσερα μεγάλα εγγόνια που ζουν τις ζωές τους και όπως μας εξηγεί, ζει εκείνη με τον Βίκτωρα που είναι η δική της οικογένεια.

Ποζάρει με το σκυλάκι της

Όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει, ο Βίκτωρ είναι πάντα μαζί της. Είτε πάει εκδρομή, είτε διακοπές, είτε για ψώνια. Προτιμάει τα pet friendly καταστήματα όπως τον Σκλαβενίτη της περιοχής που δέχεται το σκυλάκι στο καρότσι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για την κ. Γεωργίου, η σημαντική αυτή ημέρα παραλαβής του πτυχίου της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς να έχει δίπλα της για να την συνοδεύει ο Βίκτωρ.

«Είχε πολύ μεγάλη σημασία για εμένα να είναι δίπλα μου εκείνη τη στιγμή που πήρα το πτυχίο, δεν γινόταν να μην με συνοδέψει»

Η Μαίρη Γεωργίου εξηγεί ότι έχουν αρχίζει τα προβλήματα υγείας για τον Βίκτωρα και επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τον κτηνίατρο με σκοπό να του χαρίσει όσο το δυνατό καλή ζωή και να περνάει καλά.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι το τρίτο μου παιδί θα πάθει κάτι. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου. Μόνο που δεν τον έχω γεννήσει,» υπογραμμίζει η κ. Γεωργίου.

Related posts

Άγγελος Θεοφάνους: Είναι ο γιος του Γιώργου Θεοφάνους και της Ευρυδίκης, ο οποίος έγινε 26 ετών και είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Αγαπημένες ηθοποιοί του Ελληνικού κινηματογράφου: Σπάνιες εικόνες από το παρελθόν με τα μωρά τους αγκαλιά

Ανάρπαστη η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού: Τραγουδά το “Ελεύθερος” και αποθεώνεται με λουλούδια