Γιώργος Παπαδάκης: «Είχα μια προσωπική ταλαιπωρία, το λέω για πρώτη φορά, είναι φρίκη»

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε μια προσωπική εμπειρία που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν με κάτι φρικτό.

Για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μία αποκάλυψη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι την εποχή που έγινε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είχε γίνει μία διάρρηξη στο σπίτι του, την οποία κάποιοι προσπάθησαν να την συνδέσουν με την πολύκροτη υπόθεση.

Όλο αυτό το σχέδιο οργάνωσης μετά ακριβώς τη δολοφονία, την ομολογημένη δολοφονία, η συμπεριφορά όλων των ημερών που έξω από το σπίτι, θυμάσαι τότε, με κλαμένο ύφος, όλα αυτά δείχνουν έναν άνθρωπο, ο οποίος προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν έκανε την πράξη αυτή, έτσι; Και όλα αυτά τα οποία έκανε αμέσως μετά, δηλαδή, έχεις σκοτώσει τον άνθρωπό σου, είναι το παιδάκι σου και κοιμάται δίπλα στην αγκαλιά του, παίρνεις το σκυλί και το δολοφονείς.

Μαρία Αναστασοπούλου:

Εγώ έχω εστιάσει στο βλέμμα του, αμέσως μετά τη σύλληψή του και την ομολογία, το οποίο το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε τότε και γι’ αυτό ρωτήσαμε για τον κο Παπαϊωαννίδη.

Γιώργος Παπαδάκης: Για την υπόθεση Καρολάιν

Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μια διάρρηξη, με μήνυμα κάποιοι που μου στέλνανε από μια ειδική εφαρμογή, που δεν μπορούσα, γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπόρεσε να το βρει, ενέπλεκαν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν με την διάρρηξη στο σπίτι μου κι αυτό το λέω για πρώτη φορά.

Μαρία Αναστασοπούλου:

Με ποιον τρόπο δηλαδή;

Η μεγάλη αποκάλυψη

Δεν μπορώ να το αποκαλύψω ότι είναι το ίδιο κύκλωμα. Πριν αποκαλυφθεί τώρα ότι ο δολοφόνος, πριν την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και μου λέγανε «ψάξε, γιατί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι σου έχουνε σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν», δηλαδή, ήταν σαν να μου έλεγε ότι «ξέρεις κάτι; Οι ληστές, οι διαρρήκτες που μπήκαν μέσα στο σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν είναι οι ίδιοι που κλέψανε το σπίτι σου».

Γιώργος Παπαδάκης: «Είναι φρίκη αυτό το πράγμα»
Εγώ, μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα, λέω, μισό λεπτό, αυτό το πράγμα πρέπει να το κάνω γνωστό στις Αρχές, γιατί εδώ είναι φρίκη αυτό το πράγμα, έτσι; Τότε, λοιπόν, και δεν το αποκάλυψα, μου είχαν πει, όταν πήγα και μίλησα με κάποιους ανώτατους αξιωματικούς «Παπαδάκη, ξέρουμε ποιος είναι ο δολοφόνος και σε λίγες μέρες θα ομολογήσει».

Όταν τους πίεσα, λέω «παιδιά, δεν θα πω τίποτα» μου λένε «δεν σου λέμε τίποτα παραπάνω, αλλά ησύχασε», γιατί, λέω εγώ, είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι, έτσι; Ήξεραν, λοιπόν ότι είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και περίμεναν να δέσουν την υπόθεση.

Related posts

“Ναι την φίλησα”: Σούσουρο με την Έλενα Τσαβαλιά όταν έμαθε αυτό για τον Σεφερλή

“Γιατί μιλάτε έτσι;” Η Στεφανίδου πήγε στις Σπέτσες ντυμένη έτσι και όλοι την κράζουν για τα λεφτά της

“Δεν μπορώ να το κρύβω”: Η Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή από τις διακοπές και οι τηλεθεατές την κατάλαβαν