Γιώργος Μάγκας: «Θέλω να πάω στη Eurovision με το κλαρίνο και τα ρούχα μου και να φέρω την πρώτη θέση»

Η φετινή Eurovision έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης και πολλοί τραγουδιστές έχουν πει την άποψή τους στην κάμερα για τη συμμετοχή μας!

Για τη συμμετοχή της Eurovision

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η ελληνική συμμετοχή, με τον Βίκτωρα Βερνίκο, στη Eurovision 2023 και το γεγονός ότι η χώρα μας αποκλείστηκε από τον ημιτελικό. Όπως είναι λογικό, οι εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν έχουν έρθει στο προσκήνιο και αρκετοί είναι αυτοί που… αυτοπροτείνονται για να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μάγκας.

Γιώργος Μάγκας: «Θα παρακαλέσω αυτούς, που κάνουν αυτή τη δουλειά να στείλουνε κι εμένα. Με το κλαρίνο μου»
Ο ίδιος υποστήριξε πως θα μπορούσε άνετα να φτάσει και στην πρώτη θέση παίζοντας κλαρίνο και φορώντας τα ρούχα του.

«Πήγα στη Βοσκοπούλα. Μόλις ανέβηκα στο πάκο, βλέπω τη Τζούλι. Τη ρώτησα ‘τι κάνεις εσύ εδώ;’, μου είπε ‘τραγουδάω’. ‘Τραγουδάς; Είσαι και ωραία κοπέλα’ της είπα. Ντρεπόταν. Μετά τα φτιάξαμε, κλεφτήκαμε, πήγαμε στην Αίγινα κι από τότε είμαστε συνέχεια μαζί», είπε ο Γιώργος Μάγκας.

Οι δηλώσεις για τα κλαρίνα!

«Δεν μπορώ να πω ότι την αγαπάω γιατί αγαπάω μόνο τη μάνα μου. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και τη θέλω», τόνισε στη συνέχεια.

«Εγώ θα παρακαλέσω αυτούς, που κάνουν αυτή τη δουλειά και στέλνουνε, να στείλουνε κι εμένα. Με το κλαρίνο μου», ανέφερε για τη Eurovision ο Γιώργος Μάγκας.

«Εμένα δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει Γιώργο θα πάμε στη Eurovision. Και θα δεις πως θα το φέρουμε το τρόπαιο εδώ. Να παίξω το κλαρίνο μου, να φορέσω τα ρούχα μου, να πάω εκεί και να γίνει ο χαμός», υπογράμμισε ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας.

Related posts

Κόκκινο μπουστάκι, σωσίας της Μπελούτσι: Η Κορινθίου εμφανίστηκε φωτιά στα κόκκινα και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου