Γιώργος Λιάγκας: «Ας είναι καλά το Facetime! Εμείς οι χωρισμένοι γονείς…» – Το όλο νόημα σχόλιο για τα παιδιά του

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε για μια ακόμα φορά στο Πρωινό το νομοσχέδιο, που πρόκειται να ψηφιστεί αναφορικά με τα ομόφυλα ζευγάρια το γάμο και την απόκτηση παιδιών.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε δημόσια την ένστασή του

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, το πρόβλημά του έχει να κάνει με τον τρόπο, που ένα παιδί θα προσφωνεί τους δύο μπαμπάδες του ή αντίστοιχα τις δύο μαμάδες. Μάλιστα για εκείνον το ”Μπαμπάς Α” και το ”Μπαμπάς Β” αφαιρούν τη μαγεία της λέξης ”Μπαμπάς”.

Επειδή λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να γίνει περισσότερο επεξηγηματικός μίλησε φέρνοντας ως παράδειγμα τα παιδιά του και τη σχέση τους (δείτε εδώ σε ποια ηλικία χώρισαν οι γονείς του Γιώργου Λιάγκα).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τα παιδιά του

«Ας λέει το παιδί μπαμπάς και μπαμπάς. Θα σας πω κάτι…Το είπαμε ότι οι χωρισμένοι γονείς έχουμε το δυστυχές προνόμιο να μην είμαστε κάθε μέρα όλοι με τα παιδιά μας. Είμαστε κάποιες μέρες τον μήνα στο ίδιο σπίτι, τις άλλες ας είναι καλά το facetime, που μιλάμε και βλέπουμε τα παιδιά μας. Αυτή είναι η αλήθεια για τους χωρισμένους γονείς.

Όταν το παιδί σου σε λέει μπαμπά ή μπαμπάκα εκεί φεύγουν και λίγα τσίσα κάτω. Συγγνώμη για την έκφραση. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν με πει γονέα Α και γονέα Β δεν θα μου φύγουν τσίσα. Στο μπαμπά εμένα μου φεύγουν τσίσα. Είναι γλυκές λέξεις είναι λέξεις με ψυχή. Η λέξη μπαμπάς, η λέξη μαμά, η λέξη παππούς, η λέξη γιαγιά!

Και αν ένα παιδί τα φέρει έτσι η ζωή και έχει δύο μπαμπάδες, ας πει μπαμπά, μπαμπάκα τους δύο μπαμπάδες του ή μαμά, μαμάκα τις δύο μαμάδες του ή αν δεν έχει κανέναν…κάποιον θα έχει. Στο πλαίσιο μίας πολιτικής ορθότητας, που μας οδηγεί ορθώς η κοινωνία, μην καταργήσουμε και λέξεις, οι οποίες περικλείουν όλα τα συναισθήματα του κόσμου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του