Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είναι αφύσικο να είσαι ομοφυλόφιλος. Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ»

Ο Έλληνας ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση και την εκπομπή «φλΕΡΤ». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει συνέντευξη. Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την ομοφυλοφιλία. Ο ίδιος μίλησε για τη δική του εμπειρία, ενώ έστειλε παράλληλα μήνυμα θάρρους.

Γιώργος Καπουτζίδης: Οι δηλώσεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία

«Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα… Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου»

Related posts

“Τι άλλο θα πάθει αυτό το κορίτσι;” Σοβαρό τροχαίο για τη Μαρία Αντωνά, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές: Η Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς μακιγιάζ, μαγεύει με τη φυσική ομορφιά της

Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»