Γιώργος Καπουτζίδης: Απαντά στον Κυριάκο Βελόπουλο μετά τα σχόλια για το… γυάλισμα στα πόμολα του στρατοπέδου

Στο σχόλιο του Κυριάκου Βελόπουλου απαντά ο Γιώργος Καπουτζίδης με ανάρτησή του στο instagram, σχετικά με τη θητεία του στον στρατό.Χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και μετά τη συνέντευξη του σεναριογράφου -ηθοποιού στο Πρωινό του ANT1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άφησε αιχμές για τα… πόμολα του στρατοπέδου, ενώ αναρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάει στρατό.Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος έγραψε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε» να κρατά ψαροντούφεκο, ο Γιώργο Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό.

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά»

Related posts

“Εγώ αλήθεια στεναχωρήθηκα όταν βγήκε η φήμη πως είμαι σε σχέση με την Τζόυς Ευείδη”

Ούτε πάνελ ούτε πολιτική: Αυτό είναι το τρίτο επάγγελμα της Μελέτη που δεν γνωρίζουν πολλοί

“Πρέπει να βγει αρσιβαρίστας” Η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει τι γυμναστική κάνει κατά την εγκυμοσύνη