Γίνεται ξανά πλούσιος, μετά την καταστροφή: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανακοίνωσε 2 κινήσεις & τα φέρνει όλα τούμπα

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στη δημόσια ζωή του μετά από την περιπέτεια με το δικαστήριο.

Έτοιμος για δράση

Για το λόγο αυτό έχει βγει και το σπίτι του στο Σοφικό σε πλειστηριασμό, αλλά όπως όλα δείχνουν κατάφερε να βρει την λύση για να επιστρέψει και να κερδίσει πολλά χρήματα.Σύμφωνα και με όσα ανέφερε η συνήγορός του Κική Πακιρτζίδου το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει έρθει σε επαφή με εκδοτικούς οίκους και ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο.

«Το βιβλίο το έχει ξεκινήσει. Μου είπε τον τίτλο και με συγκίνησε. Δεν θα σας πω τον τίτλο. Πιστεύω θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αφορά μόνο τη ζωή και το καλλιτεχνικό του κομμάτι αλλά θα μιλήσει για όλα τα πράγματα με ονόματα και γεγονότα», ανέφερε η γνωστή δικηγόρος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σημείωσε πως θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, ώστε να πάρει κάποια χρήματα και επό εκεί.

Ενώ παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, για να απαντήσει σε φίλους, εχθρούς και όσους βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν εντός δικαστηρίων αλλά και στα μέσα και τη showbiz.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε:

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός έχει χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και ζει με τη βοήθεια φίλων ενώ κάνει και μεταφράσεις θεατρικών έργων για να τα βγάλει πέρα. Ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε πως μεγάλοι θεατρικοί παραγωγοί του κάνουν προτάσεις για δουλειά αν αθωωθεί στο εφετείο.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχασε όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά την αξιοπρέπειά του και το έργο του ως ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα το χάσει ποτέ. Διάγει πολύ δύσκολο βίο, αλλά τον κρατάει όρθιο το Εφετείο όπου πιστεύει θα δικαιωθεί στο σύνολο της υπόθεσης.

Ζει από χρήματα που του δίνουν κάποιοι παλιοί συνεργάτες και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Αισθάνονται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που ήταν κοντά του και μας πιέζει να καταθέσουμε αγωγές για όσους είπαν ψέματα στο ακροατήριο και για αυτούς που τον συκοφαντούν. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή,

Έχει προτάσεις από μεγάλους παραγωγούς και ιδιοκτήτες που έχουν θέατρα, για να γυρίσει. Με προϋπόθεση να αθωωθεί στο Εφετείο. Ο ίδιος δεν το σκέφτεται, γιατί είναι πολύ απογοητευμένος. Μου λέει συνέχεια πώς θα τους κοιτάξω στα μάτια, συναδέλφους μου που τόσα χρόνια ήταν σπίτι μου και έλεγαν τόσα για εμένα στο ακροατήριο. Είναι πολύ απογοητευμένος».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε: «Μία πρόταση τη γνωρίζω και εγώ, από μεγάλο παραγωγό»!

Related posts

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στον γάμο της Ελέτσι και γνωρίσαμε το θύμα»

Δεν λογαριάζει το χρήμα ο Light: Πήγε Ρέμο και έριξε 40.000 ευρώ σε λουλούδια στη σύντροφό του

Ξόδεψε 40.000€ μόνο για τα λουλούδια: Ο Light διασκέδασε στον Ρέμο και έριξε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της συντρόφου του (vid)