«Γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Έχω σχέση με μικρότερο»: Ο νέος σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη

Μετά την αποφυλάκισή του πρώην  συζύγου της, η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην κάμερα για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και τα προβλήματα.

Πέρασε δύσκολες ώρες

Η Τέτα Καμπουρέλη πέρασε αρκετά δύσκολα όσο καιρό έπρεπε να βλέπει τον σύζυγό της στην φυλακή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στον δεσμό τους, τα οποία οδήγησαν στον οριστικό τους χωρισμό.

Παρόλα αυτά, πλέον έχει αλλάξει σελίδα και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με έναν άντρα μικρότερο ηλικιακά άντρα.

Τέτα Καμπουρέλη: Η αποκάλυψη βόμβα!

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω κιόλας. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε, γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη, οπότε μετά τον χωρισμό μου ενωθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα», εξήγησε αρχικά.

«Στα social media γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Είναι πολύ ωραίο να σε προσεγγίζει κανείς και μέσα από το internet. Χαμός γίνεται και από νεότερους άντρες που με φλερτάρουν. Ο Δημήτρης όντως είναι πιο μικρός από εμένα. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας».

Η συνέχεια των δηλώσεων

Σχετικά με τον γάμο της, η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε:

«Με τον πρώην σύζυγό μου οι σχέσεις μας είναι πια μόνο τυπικές, όσον αφορά στα κοινά περιουσιακά στοιχεία μας. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα γενικότερα από τότε με το συμβάν, ακόμα δεν έχουν λυθεί όλα».

Και κατέληξε αφού αποκάλυψε πως κάνει και μπότοξ:

«Πέρασα κάποιες κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δυσάρεστο για εμένα, αλλά κατάφερα, με ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα μου και μου έδωσαν αγάπη, να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα».

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της