«Γιατί η Δέσποινα Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω; Είναι ντροπή να ακούω από άντρες τέτοια πράγματα»

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας»  η Δέσποινα Βανδή με τις εμφανίσεις της, το σώμα και φυσικά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον δημοφιλή ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η συζήτηση για το ζευγάρι άναψε για τα καλά τα αίματα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν αγανακτισμένη με ορισμένα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα site ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με τον ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικίας τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Παρακάτω η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε

«Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ό,τι σώμα κι αν έχει…».

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του