Γιάννης Κατινάκης: Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου

To τελευταίο διάστημα είναι όλο και περισσότερες οι συζητήσεις γύρω από το θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και της τεκνοθεσίας.

Ο Γιάννης Κατινάκης θέλησε να τοποθετηθεί

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο YouTuber ξέσπασε για όσα ακούγονται από ανθρώπους που είναι αντίθετοι με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Αρχικά, δήλωσε: «Το ξέρω ότι θα φάω πολύ hate, αλλά δεν πειράζει. Είναι η γνώμη μου και έχω νευριάσει πάρα πολύ. Θέλω να τοποθετηθώ για όλο το ζήτημα που έχει προκύψει για τους γάμους ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών».

Εξήγησε στη συνέχεια: «Τι με νευριάζει εμένα πολύ; Δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε μία γνώμη στα πάντα. Πολλές φορές αυτή η γνώμη είναι περιττή, όταν αφορά ζωές άλλων ανθρώπων. Όταν ένας διπλανός μας θέλει να κάνει παιδί αφορά κάποιον η γνώμη μας; Μας πέφτει λόγος; Όχι. Όταν ο διπλανός μας θέλει να υιοθετήσει κάποιο παιδί, μετράει κάπου η γνώμη μας; Όχι, μετράει η γνώμη των αρμόδιων φορέων που θα αποφασίσουν αν το ζευγάρι είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί. Άπαξ και πληροί τις προϋποθέσεις, υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε γνώμη εμείς πάνω σε αυτό; Κανένας λόγος δεν υπάρχει».

Αναφέρθηκε επίσης, στο θέμα του bullying

«Λένε “αν ένα παιδί έχει ομοφυλόφιλους γονείς, θα δεχτεί bullying στο σχολείο”. Να μη δεχτεί. Να γίνουμε άνθρωποι, να εκσυγχρονιστούμε και να μη δεχτεί. Εσένα δεν σε ψήνει να μεγαλώσεις το παιδί σου, με τρόπο που δεν θα επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους; Όχι, θα πρέπει το θύμα να κρυφτεί και να προστατευτεί. Αυτή η λογική μας έχει καταστρέψε. Χρήσιμο θα ήταν να μην λέμε στους ανθρώπους τι να κάνουν για να μην δεχτούν μία επίθεση, θα ήταν καλό να λέμε στους ανθρώπους που επιτίθεται να σταματήσουν να το κάνουν», τόνισε.

Ο Γιάννης Κατινάκης εξήγησε επιπλέον, πως το πρόβλημα των περισσότερων μάλλον δεν είναι η τεκνοθεσία, αλλά η ομοφυλοφιλία από μόνη της.

«Το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων δεν είναι η τεκνοθεσία, είναι η ίδια η ομοφυλοφιλία. Ζούμε σε μια χώρα ομοφοβική και πάνω στην ομοφυλοφιλία, δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει θέμα γνώμης, αλλά θέμα γνώσης. Είναι κάτι το φυσιολογικό, επιστημονικά αποδεδειγμένα. Για αυτό, θεωρώ ότι οι γνώμες δεν χρειάζονται για ξένες ζωές. Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του καμπούρα, αυτή η κοινωνία μπορεί να ήταν έστω λίγο καλύτερη», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Και επειδή βλέπω διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που λένε “και αυτό το λέμε εξέλιξη”, μάλλον θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα, κλεισμένο μέσα σε μία ντουλάπα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου, αν δεν σου έφερε τις παντόφλες. Λυπάμαι, αρνείσαι να εξελιχθείς».

Related posts

Επιτέλους, χαμόγελα για την παρουσιάστρια: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα & όλοι εύχονται με έναν πόνο

Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο