«Για πάντα…» – Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας

Τα πρώτα γενέθλια της μικρή Ολίβιας, γιορτάζει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Οι δύο νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν απο ακριβώς ένα χρόνο, στις 5/12/22, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους.

Η γνωστή Influencer, δημοσιεύει αρκετά συχνά, στιγμές από τη νέα της ζωή με την κόρη της ενώ δίνει και μικρά τιπς που κάνουν την καθημερινότητα της λίγο πιο εύκολη. Μάλιστα προσφατα ανέβασε και μια συνταγή που της “λύνει” τα χέρια.

Η τρυφερή ανάρτηση της

Ο Ίαν Στρατής σε δηλώσεις του στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο 2/12 ανέφερε: «Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή θα βαρεθεί μάλλον εύκολα. Ελπίζω να την κρατήσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον και να κρατηθεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον αυτήν για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια, τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live, με live ορχήστρα, θα είναι όμορφα πιστεύω.»

Η Μαίρη Συντσακη, με μία ανάρτηση της στα social media, ευχήθηκε στην κόρη της που γίνεται ενός έτους. Συγκεριμένα η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που ξεκινά μέσα από την αίθουσα τοκετού, λίγο μετά τη γέννηση της Ολίβιας και συνεχίζει στις στιγμές της μιρκής μέσα στη χρονιά που πέρασε.

«Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»