Για γερά πορτοφόλια: Τόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε έκθεση και η τιμή του ζαλίζει

Στα εγκαίνια της έκθεσης: «Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εγκαινίασε το μεγάλο αφιέρωμα του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο καλλιτεχνικό κίνημα του νεοϊμπρεσιονισμού το οποίο θα διαρκέσει έως τις 7 Απριλίου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και πραγματοποιείται σε συνεργασία με κορυφαία μουσεία της Ευρώπης, όπως, μεταξύ άλλων, Muséed’Orsay, National Gallery του Λονδίνου και Centre Pompidou καθώς και πολλούς ιδιώτες συλλέκτες. Αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον νεοϊμπρεσιονισμό που διοργανώνεται στην Ελλάδα και επιμελήτριες είναι η Επίτιμη Επιστημονική Διευθύντρια του Musée des impressionnismes Giverny, ειδική στο έργο του Signac και του Νεοϊμπρεσιονισμού Marina Ferretti Bocquillon και η Υπεύθυνη Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Μαρία Κουτσομάλλη-Moreau.

Στα εγκαίνια της έκθεσης τους καλεσμένους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Fleurette Καραδόντη και ο Γενικός Διευθυντής Κυριάκος Κουτσομάλλης.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις