Γέννα στο Βιβλίο Γκίνες: Μητέρα φέρνει στον κόσμο δίδυμα μετά από γέννα 43 ωρών

Όχι μόνο κράτησε 43 ώρες η γέννα αλλά τα υγιέστατα διδυμάκια γεννήθηκαν και έφεραν δάκρυα χαράς σε ολόκληρη την οικογένεια.

Η ηρωίδα μητέρα

Η Katie Gerrity ήξερε ότι ο τοκετός της μπορούσε να κρατήσει πολλές ώρες, αλλά δεν περίμενε με τίποτα ότι θα είχε διάρκεια σχεδόν 2 ημερών! Συγκεκριμένα, η τρισευτυχισμένη μανούλα καλωσόρισε τις δίδυμες κόρες της στον κόσμο μετά από γέννα που διήρκησε… 43 ολόκληρες ώρες!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα δύο της κοριτσάκια γεννήθηκαν μια πολύ τυχερή μέρα: στις 22/2/2022! Απ ‘ ότι φαίνεται ο τυχερός αριθμός της οικογένειας είναι το 2 και μάλιστα, η Katie αστειεύτηκε ότι πρέπει οπωσδήποτε να παίξει αυτά τα νούμερα στο Τζόκερ.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά φοβερό και θα είναι μια καλή ιστορία για να διηγούνται όταν μεγαλώσουν», είπε στο CBS Philly.

Τόσο η Katie όσο και ο σύζυγός της ήθελαν τα διδυμάκια τους να γεννηθούν τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς είναι πολύ σπάνια. Παρόλα αυτά ο προγραμματισμένος τοκετός ήταν στις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο η γέννα διήρκησε… 43 ολόκληρες ώρες, με αποτέλεσμα η ευχή των γονιών να γίνει πραγματικότητα.

Τα λόγια του ευτυχισμένου πατέρα

«Δεν ήξερα ότι θα έπαιρνε 43 ώρες… Αισθάνομαι πολύ καλά παραδόξως», δήλωσε γελώντας η ευτυχισμένη μαμά.

Οι κόρες της γεννήθηκαν καλά στην υγεία τους, αλλά η μία χρειάστηκε να μπει στην εντατική μονάδα νεογνών, γιατί ήταν λιποβαρής. Οι γονείς είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς θα πρέπει να γίνει λίγο πιο «τσουπωτή»!

Ο σύζυγος της Katie δήλωσε τρισευτυχισμένος που οι κόρες του είναι υγιείς και δεν δίστασε να δηλώσει πόσο περήφανος είναι για την γυναίκα του που άντεξε τόσες ώρες!

Δείτε το βίντεο

Related posts

«Τρεις γενιές Καζάκοι»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγκαλιά με τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

«Γεννήθηκε νεκρό το παιδί μου, χώρισα, έφυγε ο πατέρας μου» Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Βιβή Μαστραλέξη

Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου κατά 45%, αλλά το τρώνε ελάχιστοι: Αυτό είναι το τρόφιμο-“ασπίδα” στους όγκους